Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 20 de setembre del 2012

Flix; Agenda Cap de setmana 22 i 23 de setembre


S/ web ajuntament:

Dijous, 20 de setembre
  • Ca Don Ventura, 19 h., IV Jornades de Patrimoni Històric - V Curs Coneguem la Ribera d'Ebre, XERRADA "L'entorn d'aprenentatge de Sebes", a càrrec de Josep Manel Albiac, mestre i director de l'entorn d'aprenentatge de Sebes.

Dissabte, 22 de setembre
  • Pista d'estiu de La Unió Social, a partir de les 17:00 h. i fins la matinada, LA MARATÓ DE TV3. 17:00 h., tòmbola; tallers de pastissos, dibuix, reciclatge i altres; sardanes; actuacions del Ballet Laura i Horus Center; Joc de l'Oca gegant; voltes, amb moto; servei de bar. 20:00, bingo; 21:00 Josep Castellà Trio (J. Castellà, P. Cardona i Kiko) i Fas Tikblues (Cholo, J. Guillén i Kiko); 23:45 h., Undhoused DJ (Marc Bermejo), DJ Tarri, DJ Sami, Xavi Doménech.

  • Ca Don Ventura, 19 h., IV Jornades de Patrimoni Històric, XERRADA "El final de la Batalla de l'Ebre, la línia fortificada de la Fatarella", a càrrec d'Àngel Solá, de l'Associació Lo Riu.

Diumenge, 23 de setembre
  • La Fatarella, local de l'Associació Lo Riu (punt de trobada), 10 h., IV Jornades de Patrimoni Històric, VISITA a l'exposició "1938, última resistència republicana a l'Ebre", a les fortificacions de formigó republicanes i al campament del XV Cos d'Exèrcit. La visita anirà a càrrec de membres de l'Associació Lo Riu.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats