Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 4 de gener del 2013

Descansa en pau Marina!!

Hi ha dies que la vida et demostra que és injusta i et fa vindre moltes preguntes al cap!!

Perquè????????  

Sé que estem de pas per aquesta vida però sempre tenim l'esperança que podrem gaudir molts anys els petits detalls però quan passen aquestes coses et dones compte que no és així!!

Solament tenia 18 anys i tenia tota una vida per davant!! i  solament pensar el que ha tingut de patir amb aq cancer, no hi ha dret!!

No la coneixia gaire però m'han parlat moltíssim d'ella!! l'he sentit molt propera i ens ha donat molts lliçons a t@ts per la seva actitut davant la malaltia.




Ha viscut la seva malaltia amb una gran naturalitat i amb una lluita constant per seguir vivint i disfrutar de la seva gent.

Algun cop vaig parlar amb ella mentre passejava el seu gosset i estava encantada amb ell ja què era una gran companyia i molt dolç.

La vida és molt injusta perquè la gent no hauria de patir tant amb aquestes malalties!! totes les morts, haurien de ser com la del meu pare, avui estàs i demà ja no!!!!!! una mort dolça i no pas aquestes!!!


Des d'aquí voldria donar el condol a tota la família de Marina!! no hi han paraules per aquestes moments tant durs però solament puc dir que molts ànims!










Aquí us deixo el últim ball de la nostra pubilla Marina!!! bé, no sé si va ser el seu últim però si el que vaig veure jo el dia de la diada!!!!!
http://evayam.blogspot.com.es/2012/09/110912-la-diada-flix.html


Descansa en pau Marina!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats