Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 29 de gener del 2013

URGENT!! - FLIX - cadells busquen família!! 29.01.13

Aquí teniu el missatge que ha posat Ainhoa xl facebook!!


URGENT!!!!!!!!!! 

Aquets cadells necessiten una llar. Son 3 mascles i 1 femella d'uns 3 mesos, ja han estat al veterinari i estan sans, raça no se sap exactament, però si que seran de mida mitjana entre 10 i 15 kg.
Interessats posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Flix o l'Associació Amics dels animals de Flix telf contacte 977800814. 
Es facilitarà el trasllat del animal a la residència dels adoptans. Difusió màxima!!!!! Moltes gràcies


Aquests cadells els va trobar el passat dissabte dia 12.01.13 ! tal i com vaig explicar, estaven al costat de la carretera i sort que els van veure perquè sinó aquests gossets no ho haguessin contat!!

L'ajuntament de Flix es va fer càrrec d'aquests gossets i es van posar en contacte amb la flixanca Ainhoa x veure si podia fer casa d'acollida!! Son 4 cadells que busquen una família que els vulgui x tota la vida!!

Han passat els dies i han sortit 2 possibles adoptants! però ara falta els altres dos!!

Em fa ràbia i tristesa de què no puguin trobar cap família disposada a tindre'ls perquè si aquest fet no passa, acabaran anant amb alguna canera!!!!!!!!!

Se suposa que han donat un plaç d'uns dies mes i sinó surt ningú, l'ajuntament haurà de trucar a la canera (suposo q de tarragona) per tal de què vinguin a recollir-los!!

M'agradaria explicar a la gent, que no truquen a una protectora sinó a una canera!! no té res a vuere u lloc a un altre!! les condicions no son les mateixes!!!!!!

Tal i com em van explicar, a la canera o centres d'aquests que tenen servei de recollida de gossos, aquests els hi destinen una gàbia per a ells; allí estaran tancats sempre i tindran les necessitats bàsiques cobertes.  (menjar i aigua)

Però sortir al carrer a disfrutar de l'aire, de jugar amb els seus companys de gàbia res de resssssss i ja no parlem de carinyo de les persones!! els treballadors fan la seva feina i punt!! (x ells es una feina i el tema emocional el deixen de banda)

Així que, em fa ràbia pensar el seu destí final!!!!!!!!!! pensar que no es pot fer res més!!!!!!!

Quan pugui em passarà les fotikis dels gossets que queden per adoptar!!


Us recordem que aquests gossets es regalen!!!!!! solament es demana el compromís de posar-li el xip i les vacunes que corresponen!!!!!!!!

Però això què és demana, és de lògica ja què el xip és obligatori posar-lo i les vacunes és lògic que tots els que volem els gossets, els hi posem per protegir-los de possibles malalties.





SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats