Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 25 de febrer del 2013

25.02.13; Concentració esplanada camions - Ercros Flix -


 Avui toca sortir al carrer un altre cop!!!!!!!!!

‎25-02-13. 
Concentració a l'Esplanada de Camions de Fàbrica des de les 06h i fins les 22h. Tots els treballadors i treballadores que no treballin, ens hi trobarem.Tothom hi és convidat!!


Així que tots a fer pinya! quan diuen tothom és tots els implicats! tant treballadors d'ercros, com les altres empreses que també hi treballem!!!!!!!! i com no, les famíliessssssss i gent solidaria de Flix & rodalies!

No solament és Flix, sinó moltíssims pobles del voltant perquè som molts els treballadors que estem aquí!!!!!


S/ diaris i notícies son aprox. 150 treballadors d'Ercros però no ens oblidem de tots els altres treballadors d'empreses externes que cada dia anem a treballar en aquestes instal.lacions!!!!!!

Els números exactes no els sé però segur que estem parlant de més de 200 famílies!!!!!!!!!!

Així que penso que som molts els que hauríem de sortir al carrer a dir NOOOOOOOOOOOOO!!



Calendari de movilitzacions
  • 19-02-13. Assemblea General Extraordinaria als menjadors. Hora: 22h.
  • 20-02-13. Assemblea General Extraordinaria a la plaça de camions de Fàbrica. Hora: 06h.
  • 20-02-13. Reunió d'urgència amb l' Ajuntament de Flix. Hora: 09,30h.
  • 20-02-13. Roda de premssa a Ca Don Ventura. Hora: 11h.
  • 20-02-13. Concentració davant de la porteria de Fàbrica. 13h
  • 21-02-13. Concentració a la plaça l'esglèsia a les 18,30h. L'Ajuntament després del plé especial, farà un manifest a tots i totes les presents. Necessitem la vostra presencia.
  • 22-02-13. Configuració de la taula de negociació a BCN.
  • 23-02-13. Manifestació a Tarragona. La plataforma ciutadana per la defensa dels drets públics, ha convocat una manifestació contra el cop d'estat financier i on ens ha oferit un lloc a la capçalera per a manifestar-nos en contra del ERE d'Ercros. Hora de trobada: 17,30 a la Rambla Vella de Tarragona, cantonada c/ Sant Francesc. 
  • 25-02-13. Concentració a l'Esplanada de Camions de Fàbrica des de les 06h i fins les 22h. Tots els treballadors i treballadores que no treballin, ens hi trobarem.Tothom hi és convidat !!
  • 04-03-13. L'Ajuntament de Flix, organitza autobusos per anar a  BCN el dia 04, que és el dia que comencen les negociacions. Tothom hi pot anar, sol cal apuntar-se a les oficines de l'Ajuntament de Flix.



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats