Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 20 de febrer del 2013

Flix; Ercros anuncia 200 acomiadaments, 156 son de Flix!! :(

Que fort!!!!! 
Aquesta és la notícia d'avui però que portarà cua!!!!!!! 
és una barbaritat el que volen fer!!!!!!!!!! 

Que farem ara???????? 
un altre cop ¿?¿¿¿¿ 
Que farem la gent de Flix??? 
Aquests acomiadaments ens afecten a tots!!!!!!!!! 
treballadors d'Ercros, empreses hi treballen, 
els comerços !!!!!!!! 
Estic flipant!!!!!!! 

Aquí us deixo la notícia del diari Ebre Digital


Ercros anuncia l'acomiadament de 200 nous trelladors, 156 d'ells a Flix

Els representants de l'empresa Ercros van comunicar ahir als treballadors que divendres d'aquesta setmana presentaran un ERO que afectarà 200 treballadors. D'aquests, 156 són de la planta de Flix, on fins ara hi havia 207 treballadors i que es quedarà amb només 51 treballadors per a la planta. Els altres acomiadats seran 10 a la planta de Vilaseca, 7 a la de Cardona, 3 del departament comercial de la seua central a Barcelona, i finalment 25 acomiadats més a la planta de Cartagena.

Els treballadors de Flix van fer a última hora de la nit del dimarts 19 una assemblea, on va acudir el màxim representant del sindicat Comisions Obreres, Josep Casadó. De moment van decidir celebrar una nova assemblea aquest matí de dimecres, a les 6 del matí, a la mateixa entrada de la planta.
Segons el representant sindical Jaume Blanch, l’empresa té previst presentar l’ERO aquest divendres. I el motiu que han alegat és que “resulta més econòmic comprar el clor fora del país”. I és que els acomiadaments signifiquen a la pràctica que s’elimina tota la linea de producció de clor a partir del qual desprès es feien plàstics.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats