Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 20 de febrer de 2013

Aquest migdia a Flix - Telenoticies Comarques - Tv3 -

Buscant a la web de tv3, he trobat el vídeo on parlen de nosaltres, de la manifestació d'aquest migdia!!vídeo de la notícia:
http://www.tv3.cat/videos/4473416/ERCROS-PRESENTA-UN-ERE-A-FLIX


Notícia de www.324.cat


Flix

El grup químic Ercros acomiadarà 156 dels 207 treballadors de la factoria de Flix

Redacció Actualitzat a les 13:00 h   20/02/2013
En un comunicat difós aquest dimecres, el grup químic Ercros ha anunciat que acomiadarà 156 dels 207 treballadors actuals de les instal·lacions de Flix, a la Ribera d'Ebre. Ercros té la intenció de presentar "aviat" l'ERO i començar les negociacions amb els representants sindicals. El grup químic té previst tancar la planta de clor i la resta de factories associades ideixar únicament en producció la planta de fosfat dicàlcic.

L'ERO de Flix forma part de les accions que portarà a terme la companyia per reconduir lespèrdues del grup i que l'any passat van superar els 12 milions d'euros. Aquestes pèrduesmultipliquen per quinze els "números vermells" de 0,81 milions de l'any anterior. Ercros informa en el comunicat que l'objectiu del pla de reestructuració és millorar els costos fixos dels negocis associats al clor, una branca d'activitat que va perdre 22,39 milions d'euros.

A més de reduir en un 75% el nombre de treballadors de la fàbrica de Flix, Ercros ha anunciat el tancament de la planta de Cartagena, formada per 22 persones, i l'ajustament de les plantilles de Cardona, al Bages, on s'acomiadaran set dels 46 treballadors, i deVila-seca, al Tarragonès, que passarà de 154 a 144 treballadors.

El comitè d'empresa ja ha iniciat les primeres accions de protesta. Aquest matí hi ha hagut una concentració a les portes de la factoria de Flix i ja hi ha les primeres reunions convocades amb l'ajuntament per intentar reconduir les intencions d'Ercros. 

El president del comitè d'empresa, Francesc Xavier Garcia, ha explicat a Catalunya Informació que l'àmplia retallada de treballadors suposaria gairebé la desaparició de l'empresa: "Seria pràcticament un tancament total perquè l'activitat que quedaria seriaresidual com a empresa química. Passaria només a una ocupació de 50 persones, que és una xifra simbòlica. És mantenir un terreny industrial en producció però sense cap tipus d'interès".

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com