Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 28 de febrer del 2013

28.02.13; Movilitzacions d'avui - ERCROS - FLIX

A les 10:30 Els alumnes de l'Institut faran una marxa/manifestació des de l'institut fins l'entrada de camions de la fàbrica, amb le motiu de l'ERO d'Ercros. No està tancat únicament als alumnes, sinó que demanem que tothom qui pugui, s'animi a pujar i a ajudar-nos a fer-nos sentir. És el futur de tot un poble...

Aquest és l'anunci que han posat pel facebook:

"Davant a la situació que s'està vivint al poble de Flix des de l'anunci de l'ERO d'Ercros, i donat que ens afecta a tots directa i indirectament, els alumnes del INS Flix hem decidit recolzar als treballadors en tot moment. És així com el proper 28F, dia de vaga d'estudiants, trobar-nos a les 10:45 davant l'Institut de Flix amb la finalitat d'organitzar una marxa fins la fàbrica, lloc on es troben des de dilluns els treballadors de la fabrica i gent del poble. 

Agrairíem la màxima assistència!
Lluitem junts pel futur d'aquest poble, d'aquesta comarca!
Les representants dels alumnes al Consell Escolar." 


_______________________________________

"26,27, 28 -02-13. Seguim amb la Concentració a l'Esplanada de camions. Treballadors de ERcros, CYD, Vilarasau, Mata, Pintec, Pintures Terra, Nervion, Plàsticos Huelva.....i totes les empreses que directament també esteu implicats en aquest ACOMIADAMENT COL·LECTIU, US ESPEREM !!!!!!!     Gràcies a tots !!!!"

____________________________

S/ WEB ajuntament de Flix:


Demà dijous, 28 de febrer, a la 1 del migdia s'emetrà en directe des de Flix el programa L'Hora L, de la Cadena SER, que comptarà amb la presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i amb la participació de Marc Mur, alcalde de Flix. Tanmateix, el programa Esfera Pública, de Catalunya Informació, a les 6 de la tarda emetrà un debat sobre el futur econòmic de Flix.
Segons la pàgina web del programa L'Hora L ens desplacem a Flix per analitzar el futur del poble després de la previsió d'acomiadament del 75% de la plantilla d'ERCROS, l'empresa que ha dinamitzat econòmicament el territori. Parlarem amb l'empresa, amb treballadors, amb sindicats i amb la Generalitat.
Tanmateix, com s'ha dit,  a les 6 de la tarda, hi haurà una emissió especial, també des de Flix, del programa Esfera Pública. Segons s'indica a la pàgina web del programa,A les comarques tarragonines, el debat serà moderat per Manel Sastre i es farà des de Flix, a la Ribera d'Ebre. El tema que tocarà pren com a punt de partida el tancament d'una part important de l'activitat de la planta d'Ercros d'aquesta població. Per respondre a la pregunta de quin futur espera a l'economia de Flix després de 117 anys de dependència econòmica, participaran al programa l'alcalde de Flix, Marc Mur; el president del comitè d'empresa d'Ercros, Francesc Xavier Garcia; el director de la càtedra d'Economia Local de la URV i coordinador del Pla Estratègic de l'Ebre, Juan Antonio Duro; el secretari d'Ocupació de la Generalitat, Ramon Bonastre, i la directora territorial del departament d'Empresa i Ocupació, Mercè Miralles.
Tan L'Hora L com Esfera Públic, s'emetran des de les dependències de Ca Don Ventura. Per la qual cosa, donat el tema a tractar, es demana que assisteix força públic.



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats