Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 15 d’abril del 2008

La reflexió d'avui!! 15.04.08


L'altre dia parlant amb una persona que no li agrada gaire això d'internet em va fer reflexionar sobre un tema!! Fins quin punt son importants les persones per internet???? Hi ha gent que no li agrada aquest món! El troba un món fictici on sembla que tot si val!! Com si no hi haguessin normes establertes!! Sobretot amb el tema de relacions humanes!!

Fa molts anys que estic navegant per aquí i la veritat és que m'he trobat de tot!! Gent que m'ha fascinat, gent que m'ha enamorat per la manera que escrivia, gent que m'ha decepcionat, gent que m'ha pres el pel, gent que m'ha fet passar estones molt divertides i gent que m'ha fet plorar explicant-me les seves experiències!


En resum gent de tota classe i sobretot cadascuna d'ella m'ha aportat el seu granet d'arena i naturalment m'ha fer créixer com a persona!! M'han aportat coses positives i negatives però m'ha ajudat en certa manera.


L'altre dia em preguntaven perquè parlava amb desconeguts! Gent que no donava la cara davant meu, gent que semblen que tinguin alguna cosa per amagar! No entenien perquè compartia alguna cosa amb aquesta gent!! També em deia que si amb algun moment parlava d'aquestes persones era perquè realment m'interessava alguna reflexió d'aq persones!! i que naturalment no deixaven de ser gent que no sabem res d'ells!! Gent que se suposa que no t'hauries de deixar influenciar en res!!


Aquesta persona tenia raó!! Tots els seus arguments eren bons i lògics però el meu punt de vista és diferent!!

Si una cosa he aprés aquests anys és que Internet no deixa de ser un lloc per culturitzar-te i per passar una bona estona fent el que t'agrada fer! A mi m'agrada navegar, llegir i sobretot escriure al meu bloc!! De sempre que m'ha agradat escriure però ara comparteixo alguns escrits i m'agrada fer-ho!


La gent desconeguda no em fa cap mena de mal, al contrari m'aporten el que m'han d'aportar! Una bona estona i si no és així les suprimeixo!! A mi m'agrada donar la cara amb tot el que escric i respecto a la gent que no ho fa perquè realment penso que ells s'ho perden. Penso que és maquíssim que algú et feliciti per alguna cosa teva, per alguna reflexió que fas ja que l'ha fas de tot cor!!


Si vas d’incògnit tot això no ho tens i no et sents reconegut en cap sentit, ni tant sols et pots sentir proper amb aquella persona perquè no deixes de ser un anònim que no sap donar la cara. És una pena però és el camí que opta moltíssima gent i naturalment es respectable sempre i quan no faltin el respecte a la resta de la gent.


Bé, solament volia reflexionar sobre un angelet que va vindre a passar uns dies pels ntres blocs!! Aquesta persona sense saber qui s'amaga darrera d'aquest alias em va fer compartir durant uns dies reflexions que m'agraden del meu autor preferit i també d'altres que anàvem trobant navegant per altres llocs!!


Després d'aquests dies de silenci d'aquest angelet hem de suposar que ja no tornarà i si ho fa potser ho fa amb un altre alias per tal de no donar-se a conèixer però segueixo pensant que és una llàstima que aq persona no és presenti ja que podria aportar molt més amb aquest món d'internet i sobretot és sentiria molt millor amb ella mateixa!! (bé, o ell perquè al cap i a la fi no sabem quin sexe tenia) Ja que sent persona et sents molt millor que no pas sent un alias!!

Com és evident el/la, la trobo a faltar al meu bloc ja que encara que sigui un desconegut donava vida a les meves reflexions!!!!


Ara seguiré esperant que entrin altres desconeguts i deixin la seva petita aportació!! I com no, la meva gent que aquesta és la més important!! Encara que molts cops no em deixin cap comentari!!!!!!!! Sort que tinc un gran fidel al meu bloc!! El tato!!!!!!!!! Fem un bon equip!!!!!!! Jejejeje (jo t'escric i tu també!!!!!! Jejejeje)


En resum que és el meu bloquet, el faig per mi però no deixa de tenir la seva gràcia que entri la gent a donar un cop d'ull a les teves reflexions de la vida!!!

Gràciesssssssssss a tots els que entreu!!! Fa que l'escriure sigui més interessant!!!!!!!!!!!!

Un petonàssssssssssssssss bloc!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No puc deixar de contestar-te al teu escrit. Em sembla que m'estic tornant una mica humà i m'ha fet una mica de no-se-que que et quedis amb tots aquests dubtes.

No entrar a la teva vida per prendre't el pèl ni perquè m'avorria ni perquè vull amagar alguna cosa, ni fer-te mal, cosa que amb tot això que has escrit sobre les teves experiències per internet ha quedat més que demostrat, espero. També voldria dir-te que no m'amago de res ni de ningú i el meu nom és el que és perquè sóc el que sóc.

I tingues per ben segur i no DUBTIS mai que tornaré a escriure sota un altre alias, aquest és el meu i sempre ho serà. Has pensat que jo també puc agafar carinyo amb la gent amb la que he d'estar per després despareixer? Però les coses són així i jo no les puc canviar, senzillament m'adapto però això no vol dir que desapareguir per sempre. Se que sou una mica esceptics però sempre estaré voltant per l'aire.

Per mi no cal presentar-me: he compartit coses amb tu i tu també m'has ensenyat molt i no em cal res més per estar bé amb mi mateix. És com si enlloc d'angelet em digués Joan... no hi ha cap diferència per mi.

eva_yam ha dit...

Eisssssss Angelet!!!!
no saps quina ilu m'ha fet veure't per aquí!!
m'alegro que tornis a estar per aquí i que donis senyals de vida!!

Vaig a contestar les teves cosetes que m'has posat:

"Em sembla que m'estic tornant una mica humà"
M'alegro!! a vuere si es veritat!!!

"...que et quedis amb tots aquests dubtes."

De dubte solament en tinc un!!! i ja el saps!! jejeje

"No entrar a la teva vida per prendre't el pèl ni perquè m'avorria ni perquè vull amagar alguna cosa, ni fer-te mal,....."

està claríssim al meu escrit que quan parlava de tot això no parlava de tu sino de la meva experiència per aquest món!!

"I tingues per ben segur i no DUBTIS mai que tornaré a escriure sota un altre alias, aquest és el meu i sempre ho serà."

jejeje m'alegro!! a veure si ho demostres que el meu bloquet està molt apagat!!

"Has pensat que jo també puc agafar carinyo amb la gent amb la que he d'estar per després despareixer?"

clar que ho pensat!! per això vaig fer aquest article per a invitar-te a la reflexió!!!

"Però les coses són així i jo no les puc canviar..."

no estic d'acord però et respecto Angelet!!

"Per mi no cal presentar-me: he compartit coses amb tu i tu també m'has ensenyat molt i no em cal res més per estar bé amb mi mateix. "

estic totalment d'acord amb tu!! tots dos no necessitem res més!! amb compartir reflexions ja n'hi ha prou!! :) però estaria bé que tornessis a fer xerrades per aquí !!! dones molta vida a les reflexions!!

En resum!!!!!!!! gràcies per contestar al meu article!! m'ha agradat saber de tu i sobretot veure que encara segueixes navegant per aquest món!!!!!!

espero saber més cosetes de tu!!!!!! els meus visitants son molt sosos i no entren a les reflexions que vaig posant!! si es que!!!!!!!!!!!! jejejeje

pos eso!!!!!!! espero poder dir-te!! .......... fins aviat!!
un petonàssssssssssss ben gran!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats