Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 24 de febrer del 2011

Males notícies!! Kemira marxa de Flix!!


Fa dies que sentia els rumors i apart algun company blocaire ho havia dit però fins avui que he llegit la notícia no he volgut fer cap comentari!!!

Per cada dia que passa, el nostre futur sembla més negre; tots van caent!!una empresa darrera l'altra!!! !!!!!!! no tenen res a veure unes amb les altres però totes estant al = lloc!!!!!!!!

Kemira estava ubicada dins de les instal.lacions d'Ercros igual que Inquide!!!! tenia varies plantes aquí i ara ha decidit marxar cap a Tarragona!!! aquest cop afecta a 18 treballadors!!!

No fa ni un any que van tancar una de les plantes d'aquesta empresa i els treballadors van tindre què marxar cap a tarragona amb l'empresa!!

Així que ja veus quin panorama!!!!!!!!!!! no sé si aquests 18 treballadors tenen l'opció de marxar amb l'empresa o no però espero que si, perquè son moltes famílies!!!!!!!!!

Des d'aquí el meu suport amb aquests treballadors!!!

Aquí deixo la notícia que han posat a la web de l'ajuntament:


La planta química de Kemira a Flix tancarà portes a finals de 2012
Diari de Tarragona
Andreu Caralt

La planta de l’empresa Kemira Ibérica ubicada a l’interior del complex d’Ercros a Flix tancarà portes a finals de l’any 2012.

Així ho va comunicar ahir l’Ajuntament de Flix un cop rebuda la informació de l’empresa. L’empresa construirà una nova planta en uns terrenys de l’empresa Bayer al Camp de Tarragona on hi traslladarà la producció de les actuals plantes de Flix i Tarragona

La direcció de l’empresa Kemira Ibérica va comunicar a finals de la passada setmana als representants sindicals de la planta de Flix el tancament de la fàbrica a finals de 2012.

La voluntat de l’empresa és agrupar la producció de les dues plantes de la firma avui existents a Catalunya, a Flix i a Tarragona, en una única futura fàbrica que es construirà en uns terrenys propietat de la química Bayer entre Tarragona i Vila-seca i que estaria a punt en la data assenyalada.


L’alcalde de Flix, Òscar Bosch, precisà ahir al Diari que a Flix hi treballen aproximadament 18 persones mentre que el centre de Tarragona ocupa a uns 30 treballadors.

La nova planta, segons les mateixes fonts, ocuparia aproximadament a 38 treballadors, «raó per la qual s’haurien d’activar mecanismes com les prejubilacions», indicà l’alcalde.


Bosch apuntà que la decisió és fruit d’una estratègia global de l’empresa, d’origen finlandès, de concentració de la producció i que, per tant, la deslocalització no respon a una situació de dificultat econòmica.

Tot i això, Bosch admetia que el tancament és una mala noticia per al pol químic de Flix, després del tancament l’any 2009 de l’empresa química Inquide, ubicada també dins el recinte industrial d’Ercros.


Kemira Ibérica a Flix es dedica a la fabricació d’additius químics per al tractament d’aigües potables i residuals.

1 comentari:

enric ha dit...

És una mala notícia ja que són moltes famílies les afectades per aquest tancament.
Des d'aquí aprofito per donar tot el meu suport als companys de Kemira.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats