Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 10 d’octubre del 2011

La NOa!!!!!!!!! 6 mesos!!!!!!!!


Bé, tanta concentració de motikissssssssssss que aquest bloc ja tenia monotema!!! jejejejeje

Ara ja podem descansar una mica!! seguim treballant però ja més tranquils!!!

Fa dies que no parlo de la meva petiteta!!!!! jejejej

El dissabte dia 1 va fer 6 mesos!!!! q fort!! com passa el temps!!!
està molt gran i guapíssima!!!!!!!!!!! està més alta però de moment, no s'ha posat dobla!!!! els beagle normalment son més amples però ella de moment no es veu així!!

Suposo que quan es farà GOSSA la cosa canviarà!!!!!!!! diuen que a partir dels 6 mesos ja els hi arriba per primer cop la regla però hi han gossetes que és més tard així que esperarem a veure que tal va tot!! jejejej

Aquest foto li vaig fer l'altre dia al sofà!! no sé perquè però ara ha agafat el costum de pujar a dalt de tot del sofà i es posa a dormir!! jejejeje és curiós perquè no ho havia fet mai això!!!!!!!!!!!

suposo que es deu sentir més alta i li deu agradar la sensació!! jejejeje


bé, i sobre les caminadesssssssssss seguim amb la mateixa línea!! sortim casi cada dia a la muntanya i es porta super bé!!!!!!!!!!!! creu molt i està molt pendent de mi i dels jocs que li vaig fent durant el trajecte!!!!!!!!!!!!

un petonàssssssssssssssss per la Noa!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats