Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 10 d’octubre del 2011

??? perquè???????????? :( :( :(

Els meus amics de la protectora de lleida han posat aquest article i vull difondre la notícia per tal d'ajudar amb tot el qeu pugui!!

no hi ha dret que passin aquestes coses!!
l'altre dia posava un article d'una rabosa a flix la qual la van maltractar i avui toca Lleida!! com pot haver gent així!! intentar "degollar" un gosset!!
però quin mal ha fet?????????????????
perquè ho fan¿¿¡
quin sentit té fer mal a un animal indefens????????????
NO HI HA DRET!!!!!!!!!!!!!
això s'hauria de fer el mateix a l''individu que ha fet això!!!

Aquest gosset necessita ajuda!!!
estant buscant una casa d'acollida per tal de què es recuperi de les seves ferides i també ajuda econòmica per tal de poder pagar les cures al veterinari!!
ajuda'lssssssssssssssss!!








LAS IMÁGENES PUEDEN HERIR LA SENSIBILIDAD!!!! INDIGNANTE, LE CORTAN EL CUELLO Y LA DEJAN TIRADA Y DESANGRANDOSE EN LA CARRETERA!!
LAS IMÁGENES PUEDEN HERIR LA SENSIBILIDAD


Es realmente INDIGNANTE, como el "ser humano" es capaz de cometer tal atrocidad, como se puede dar la espalda, habiendo causado tanto dolor, como se puede seguir caminando y viviendo teniendo ese pesar en tu conciencia. como... Pues porque quienes son capaces de degollar a un pobre animal y dejarlo tirado en la carretera, no tienen dolor, no tiene espalda, no tiene caridad, no tiene compasión, son basura...

Nuestro voluntario Issi, la ha encontrado tirada en la carretera degollada, desangrándose viva, mirándole con sus ojos tiernos, viendo en Issi su única esperanza de vida, esas manos que le han dado calor, mientras ella movía su colita agradeciendo a cada momento la presencia de una mano amiga.

PARÍS que así ha sido bautizada ha sido llevada a nuestro hospital de referencia, dónde ha llegado exhausta por la sangre que había perdido. Nuestro veterinario a corroborado que la habían intentado degollar. Una vez realizada la limpieza de su profunda herida, ha sido sedada para poder proceder a su curación.


La magnitud del corte que secciona el cuello es tan grande que presenta una infección importantísima, por lo cual el equipo veterinario ha tenido que recortar y tapar sin poder sututar hasta pasados unos días.
París, es una cachorra de 5 meses aproximados de edad, ahora esta cambiando sus dientes de leche por los que le acompañaran el resto de su vida.

Desde nuestra asociación denunciamos abiertamente tales hechos, así como condenamos a quienes son capaces de cometer tales atrocidades.

En la protectora estamos a tope no cabe ni un alfiler, y si también tenemos crisis, pero no vamos a dejar morir a París en la calle, vamos a luchar para que se ponga buena, le vamos a buscar una casa dónde pueda pasar su pos operatorio y os vamos a pedir a todos vosotros ayuda para poder costear los gastos veterinarios, porque todo granito de arena aportado es una luz de vida y esperanza para París.
Podéis hacer vuestros donativos al nº de cta indicado poniendo (AYUDA A PARÍS)

CC 2100 0181 23 0200414255 GRACIAS!! protectoralleida@hotmail.com

6 comentaris:

Joan Escoda Prats ha dit...

Aquests personatges indesitxables, no mereixen res més que s'els torturi.
D'aquesta manera apendrien que no es pot maltractar a cap animal.

eva_yam ha dit...

quanta raó joan!!! penso el mateix! imagina't pobret gosset en 5 mesets que té i haver de viure això!!! si ells solament tenen ganes de jugar i de rebre carinyo; no crec que li haguès pogut fer cap mal!!

NO HI HA DRET!! individus així no haurien d'existir!!!

gràciessssssssss pes escriure al bloquet!!

un petonàssssssssss

Jaume Masip Llop ha dit...

La veritat és que veien aquestes coses arribes a pensar autèntiques bestieses, coses que es mereixeria la gent que pot arribar a fer això. No tant sols fan això tant terrible, també fan sortir d'un mateix sentiments que no caldrien.
Va una mica d'optimisme, que davant d'aquestes imatges tant dures hem de poder tirar endavantm, que també hi ha gent bona en aquest món!:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CsFiBYv3-Q4

Jaume Masip Llop ha dit...

M'ho havia deixat,el video l'ha trobat Lourdes Castellvi (Piti)

http://www.facebook.com/lourdes.castellviesteban

Anònim ha dit...

No puc amb aquestes coses...........no puc. I des de que tinc a Dana, encara menys. Com poden existir individus així, que no mereixen ni el nom de persones?
Sabeu quin trauma té la nostra Dana dels cops que li van pegar durant molt de temps quan sols era un cadellet? Ojalà l'imbècil que la va fer sofrir i també tots aquells que fan mal a éssers vius innocents paguin amb el mateix dolor que van produir.....ojalà!!!!!
Dolors de Candi

eva_yam ha dit...

gràciess pels comentaris!! estic completament d'acord abm vosaltres!!

no hi ha dret!! he vist molts casos de maltractes i sobretot per internet et fas creus de la classes d'invidus que hi han i que fan mal als pobrets animals1!

:(

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats