Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 27 d’octubre del 2011

La Noa i el seu nou juguet!! 27.10.11


Com cada dia, sortim a la muntanya a caminar les dos!!!!!!!així fem exercici !!!

Ahir no sabia si sortir o no perquè pintava pluja però al final el SI va guanyar!!


Vaig variant els camins però casi sempre la mateixa zona ja què així a la Noa li va molt bé perquè pot anar lliurement i ja es coneix la zona!!!




És una passada els grans canvis que ha fet i com ha après en poc temps!! enten moltes ordres i sempre està pendent del que faig ja què sempre estem fent exercicis (pals, olors, ordres, ...).

Li encanten els pals des de el primer dia i sempre en té un a la boca! jejeje




Per tant aprofitant la seva debilitat, ha après moltes coses!! Juga, corre, i està pendent de quan li tiro els pals o pinyes que anem trobant pel camí!! els premis també li agrada que li doni pero no sempre ho faig (s'ha d'anar variant)

Ara des de l'últim cop que vam sortir amb el Buck i el Black s'ha espavilat molt!! sembla que hagi descobert les herbes, els bancals que tenim pel voltant (abans solament anava pel camí amb mi) és una passada!!


Ara sempre que veu herbes, va caminant per allí i li encanta!!

Ells l'han ensenyat a moure's per la muntanya i s'ha fet més valenta!!quan va amb ells solament té ulls pel Buck i el Black i on van ells, ella darrera!! no té por de res!!




Un dels exercicis que vaig llegir per internet és aquest d'amagar-te i la veritat és que funciona!! és molt divertit!!! Ajuda a què el gosset estigui més pendent de tu!! ell sempre anirà a la seva però naturalment, un ull sempre està pendent del que fas tu. De totes formes solament li pots fer un cop perquè no son tontos!! jejejeejej


Algun cop quan veig algun amagatall bó li tiro el pal i després m'amago i la crido!! és una passada veure-la com em busca!! naturalment després té premi i molt de carinyo!! jejeje

son exercicis que si vas practicant, funciona!!!!!!!!

Estic molt contenta amb els resultats de la Noa!!!!!!!!




Encara me'n recordo al principi quan sortia amb mon germà i els gossos!! ella anava per lliure (quan estava amb ells no em sentia, ni la veu ni cap ordre que li donava) solament venia perquè venia el Buck perquè sino res!!!
Ara ja podem sortir amb ells i tot anant al pas que van ells, està pendent de les ordres i de la veu!! tot un èxit!!

Aquí us deixo un vídeo que vaig grabar ahir!!


 
Aquest objecte li vaig comprarel dimarts per prendre'l per la muntanya i jugar amb ella!! i la veritat es què li ha encantat!! portem dos dies jugant i li agrada molt però quan es cansa d'anar a buscar-lo se'l deixa per allà on vol!! jejejeje (hem de seguir practicant)
















SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats