Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Sortides per la muntanya!!!!!!!!! dies perfectes per la Noa!!!

Aquests dies la Noa i mua hem disfrutat de la muntanya!!!!!!!!

Com què tenia festa dijous i divendres vaig poder aprofitar per fer grans passejades amb ella!!!!!!!!!! i no vegis com hem disfrutat!!!!!!!!

dijous vam sortir soles però a partir de divendres hem estat acompanyades!!!!!!!!

Divendres i dissabte vam sortir amb el tato, el Black i el Buck!!!! vam fer la ruta de sempre però més llarga!!!!!!!!! i no vegis com va disfrutar!! amb ells pot explorar la muntanya i se sent molt segura ja què allà on van, ella també!!!!!!!!

Diumenge pel matí vam sortir les dos soletes i la veritat què li he notat un gran canvi!! sembla que hagi descobert les plantes i els camins del voltant!! està molt més segura i es deixa emportar més cosa que abans sempre anava pel camí que vaig jo.

A la tarda vam tornar a sortir però aquest cop acompanyada del meu amic Noel i el seu gosset Brok!!!!!!! el seu comportament va ser diferent!!!!
es van fer amics al mateix instant que es van conéixer però li tenia respecte ja què el Brok és molt gran per ella i naturalment havia de parar compte que no li fes mal amb el cos.

Van disfrutar moltíssim per la muntanya!!!!!!!!

Això si, a la tarda quan vam arribar a casa estava rebentada!!!!!!!! es notava que havia fet molt exsercici perquè estava molt tranquil.la!!




SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats