Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 21 de desembre del 2009

El temps!!!

Vaja temps ens espera!!!!!!!!! aquest matí ha estat plovent aigua-neu!! i la veritat és què és un perill caminar pel carrer!!!! vaja mmm!!

També he estat mirant una web que ens indica l'estat de les carreteres!!

http://www.gencat.cat/ptop/estcarr/javiaria.htm

De moment no hi ha cap incidència a les nostres però tal i com pinta el temps no se sap!! pels qui viatgem és un pal aquest temps ja què és un perill posar-te a la carretera!!






El temps avui dilluns, 21-12-09

Estat del cel: cel cobert arreu del país. A partir del vespre la nuvolositat minvarà d'oest a est fins a deixar el cel mig ennuvolat en general, tret del Pirineu i Prepirineu on es mantindrà entre molt ennuvolat i cobert.

Precipitacions:

se n'esperen arreu del país les més abundants es donaran a la meitat oest i, en especial, al vessant sud del Pirineu, mentre que les menys destacades es centraran al quadrant nord-est. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tret del vessant sud del Pirineu on es podran acumular quantitats abundants de precipitació.
A partir del vespre les precipitacions s'aniran restringint al vessant sud del Pirineu.Inicialment seran de neu a partir d'uns 400 metres a la meitat sud i oest, puntualment per sota, tot i que al llarg del matí la cota de neu pujarà ràpidament i, a partir de migdia, se situarà al voltant dels 1400 metres fora del Pirineu i del Prepirineu.
En aquests últims sectors seguirà nevant a qualsevol cota fins al vespre i, a partir de llavors, la cota de neu pujarà fins a situar-se al voltant dels 1600 metres. Es podran acumular més de 2 cm a partir de 300 metres a punts de la meitat oest, mentre que al Pirineu i Prepirineu es podran acumular més de 5 cm per sobre de 600 metres i més de 10 cm per sobre de 800 metres.Independentment, no es descarta que es produeixi el fenomen de pluja gelant.
Temperatures:
màximes seran lleugerament més altes, tret del vessant sud del Pirineu i del Prepirineu on seran similars o lleugerament més baixes. Es mouran entre -2 i 3 graus al Pirineu i al Prepirineu, entre 2 i 7 graus a la Depressió Central, i entre 6 i 11 graus a la resta.
La majoria de les temperatures màximes es donaran durant la segona meitat del dia. Visibilitat: serà entre regular i dolenta amb nombroses boires i boirines a punts de muntanya.
Vent:
serà entre fluix i moderat de component sud, més reforçat al litoral nord on hi haurà cops forts. A cotes mitjanes i elevades bufarà fort amb algun cop molt fort. Malgrat tot, a partir del vespre tendirà a imposar-se el component oest al litoral, el sud al Pirineu i quedarà fluix i variable a la resta de Catalunya.Tanmateix, a l'oest de la depressió Central serà fluix i de direcció variable amb predomini del component est al llarg de la jornada.


1 comentari:

Jesús Escribano ha dit...

Te nombro la nueva mujer del tiempo de Flix, un artículo muy completo, enhorabuena.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats