Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 3 de desembre del 2009

Ruta 66!!!! Dissabte 12.12.09 // 15:00

Al 2.007 vaig escriure un article on parlava de la ruta 66!!!! això si a l'anterior bloc!!!!!!!! una passada de ruta motera!!



També coneguda com U.S. Route 66 (Ruta 66), The main Street of America (El carrer principal d'Amèrica), The Mother Road (la carretera mare).
El seu nom real és "La Carretera Madre" i travessa vuit estats i tres zones horàries. Al llarg d'aquesta ruta et vas trobant poblets típics! Deserts infinits d'una calor abrassadora amb benzineres solitàries al mig de la nada i finalment llums brillants de "Los Angeles"
Fa uns mesos vaig llegir amb una revista que uns actors espanyols volien fer aquesta ruta i fer-nos un senyor reportatge!!!!!!!!!



I ja ho tenim aquí!! el proper dia 12 (dissabte) a les 15:00 ho faran per la cadena NEOX!! així que no ens ho podem perdre!!!!!!!!!!!



Segur que serà una passada!!!!!!!!!!! he escannejat la notícia que he llegit i aquí la deixo!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats