Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 8 de maig del 2009

Aquest dimarts dia 6, a les tres de la tarda vaig tenir la primera notícia!! em va trucar morcete dient-me que per internet havia trobat una notícia que l'havia impactat!!!!!

Ercros anunciava que acabava de presentar als representants sindicals un nou Pla de reestructuració de l'empresa com a conseqüència de la crisi i de les pèrdues que han tingut.

Aquest pla afecta a 410 persones, 271 de les quals aniran a l'atur defintivament i 139 seran afectades per un suspensió temporal. (representa el 22% de la plantilla d'Ercros).

A Flix seran 75 treballadors, 51 aniran a l'atur i 24 suspensions temporals. Temporalment la planta de l'electròlisis es tancarà i la planta de clorometans ho farà definitivament.


Podria dir més dades informatives però ja he posat un enllaç a altres articles de flixancos que ho expliquen molt bé i no fa falta repetir-me.

L'únic que sé, es que aquesta notícia ens afecta a tots!!! que no hi ha res segur de tot això!! aquests dies solament es parla d'aquesta notícia de com ens afectarà, de què passarà i sobretot la gent diu de tot!! fan moltes suposicions del que es farà i fins i tot ho asseguren.

La setmana vinent sabrem més coses ja què han de fer més reunions. Ens haurem d'esperar a saber que passarà i com es portarà tot això!! si realment seran tants treballadors o si es podrà arribar alguna mena d'acord que interessi a tots els afectats i que no sigui tant dràstic.


Aquí deixo uns enllaços d'articles de veïns de Flix que parlen d'Ercros i tos els efectes que pot tindre aquesta notícia.

Article "efecte dòmino" de Josep Antoni Collazos

Article "Crisi Ercros" de Marià Hierro

Article "Ercros" del Pere Muñoz (actual alcalde de Flix)

Articles relacionats amb la notícia d'Ercros

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats