Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 25 de maig del 2009

Manifestació a Flix!! 22 de maig de 2009

El passat divendres 22 de maig es va fer la segona manifestació a flix per tal de donar suport als treballadors d'Ercros i d'Inquide.

Amb aquesta manifestació van vindre gent de tota la ribera d’Ebre; gent directament afectada i també indirectament ja què ens afecta a tots.

Segons els medis de comunicació ens varem reunir sobre unes 1.500 persones!!!!! deu ni do!!! El punt d'inici de la manifestació era davant la porteria de la fàbrica d'Ercros a les 14.30 de la tarda ja què és l'hora que acaben la jornada laboral els treballadors de fca.
A les 14.15 ja estava allí i vaig veure com anava arribant la gent de tots els punts; moltíssima gent va vindre caminant i segons em van comentar feia goig veure tanta gent caminant cap al barri.

La marxa va ser lenta i pacífica!!!!! Moltíssima gent, solament es veia gent per la carretera. Es va anar des de fca. fins la rotonda de Riba-roja d’Ebre i després ja es va fer tot el tram recte fins al pont de Flix.

Va haver un moment molt emotiu que et feia posar la "pell de gallina"; quan passàvem per davant de "la boca la mina", vam començar a sentir com pitaven els camions de fàbrica!! Tots els que estaven a l'esplanada de fàbrica, al veure la marxa de la gent per la carretera de dalt, van començar a pitar per donar suport a la manifestació.

Un cop es va arribar al pont de Flix, tota la gent ens vam posar al mig de la carretera i es va parar el tràfic; molta gent va fer una sentada i acte seguit els responsables de la manifestació van fer una crida a la gent per tal de dir unes paraules a la gent.

Van parlar el president del comitè d'empresa d'Ercros, un membre del comitè d'empresa d'Inquide, l'alcalde de Flix i el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Naturalment es veia dos tipus d'afectats, els que no sabien quin era el seu futur i els que la patada ja els hi havien fotut!!!!!!! Perquè naturalment els d'Inquide estaven molt més afectats i molt més emprenyats ja què l'empresa s'ha comportat molt malament amb ells; primer el tracte que han tingut i les formes perquè d'un dia per l'altre s'han enterat de què l'empresa plega!!!! Així tal i com sona!!!!! I son moltes les famílies afectades!! I sobretot gent jove!!

Ercros encara no ha donat explicacions de què faran o com ho faran però Inquide ja sembla que sigui definitiu!! Ara ens queda esperar saber com acabarà tot això!!
Tots el que vam sortir al carrer per manifestar-nos teníem el mateix objectiu, lluitar per la ntra. Comarca! Perquè ningú volem marxar d'aquí i volem defensar la ntra. Terra i els ntres. llocs de treball.

Un cop acabada la manifestació la gent seguia allí sense intenció de marxar!! sobretot els afectats d'Inquide!! La gent que quedava es va dirigir cap al pas de vianants i és va dedicar a passar d'un costat a l'altre.
L'anècdota d'aquesta manifestació va ser aquesta foto!! el pas de vianants que està situat al continental; no sé de qui va ser la brillant idea però va fer efecte!! La veritat es què feia gràcia veure tanta gent amb aquest pas de vianants ja que mai hi havia passat tanta gent per aquí!!

Naturalment els mossos es van posar a dirigir el tràfic ja què no els hi podien prohibir que passessin pel pas de vianants!!

I quan van venir més mossos per tal de finalitzar aquest acte la gent va marxar pacíficament sense muntar cap incident.

FOTOS MANIFESTACIÓ!!

Ara solament ens queda esperar i veure com acabarà tot això!! i naturalment amb aquesta espera ja es veurà si s'ha de seguir manifestant la gent.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats