Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 18 de maig del 2009

Manifestació a Flix!! Divendres 15.05.09

Aques passat divendres el poble de Flix va sortir al carrer per manifestar-se!! i deu ni do la gent que ens vam unir!!!

A les 14.30 van donar el tret de sortida des de la Fàbrica de Flix i vam anar caminant tots junts fins a l'ajuntament de Flix!!

Sobre les 15:00 hrs. passaven per davant dels semàfors de flix!! la meva mare i mua ens vam unir a la manifestació amb aquest punt i em vaig quedar parada de la gent que hi havia!! moltíssima!!!!!!! Amb aquest punt, vam fer dos voltes a la rotonda del semàfor parant tot el tràfic que hi havia en aquells moments.

Durant tot el trajecte, si anaves observant al teu costat et quedaves parat de la gentada!! tot el carrer escoles ple de gent caminant i tots junts units per la mateixa causa!
Tots defensant el futur del ntre. poble!!!!!!! un futur que ara mateix ens té a tots ben desconcertats!!!!!!! perquè amb aquest futur de Flix constem tots ! treballadors de fàbrica, foranis, mestres, botiguers i altres que viuen indirectament d'aquesta fca.
De moment no se sap res de res! però aquesta setmana l'empresa ERCROS ens donarà notícies de què i com es farà i serà llavorssssssssss on s'haurà de veure el recolzament de la gent!!
Espero i desitjo que es pugui arribar amb algun acord que ens vagi bé a la majoria i que aquest sigui el menys traumàtic de tots!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats