Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 29 de maig del 2009

Cocentració a la porteria de Fca!! Flix,Divendres 29 de maig de 2009


Avui s'ha fet una concentració al davant de la porteria de fàbrica!! hi havien treballadors d'Ercros, d'Inquide, altres empreses, familiars i altra gent del poble de flix la qual és solidaritza amb els afectats.
Amb aquesta trobada hem tret una bona notícia; els companys d'Inquide han conseguit després de varies reunions amb la seva empresa els 45 dies!!!!!!!!!!!! en un principi pels acomiadaments solament els hi havien donat 20 dies i després de parlar-ho representatns dels treballadors i de l'empresa han pogut arribar a un acord.
Per tant avui de les 13 hrs. a les 15 hrs. la gent s'ha anat apropant amb aquest punt del poble per tal de manifestar-se pacíficament durant una estona; aquesta petita trobada també s'ha aprofitat per informar a la gent dels propers moviments que es faran.
Aquí deix o les 4 fotos que he fet als cartells que hi havien pel voltant!!







SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats