Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 20 de maig del 2009

Una carta molt interessant de llegir!!

Aquesta carta l'ha fet la Marta Figueras, una noia flixanca que ha volgut fer una petita queixa als medis de comunicació!!!!!!!

Ella no treballa ni viu a flix però és flixanca i com a tal vol donar suport al poble de flix!!!!! i la seva carta ha tingut una bona contesta!!!!!!!!! Ara faltarà veure si aquesta oportunitat la podem aprofitar per manifestar-nos!!!!!!!
Aquí deixo la carta per compartir-la amb tots vtres.
_______________________________________________________

Bon dia,
Us escriu una noia de Flix .
En aquests moments a Flix les estem passant negres de veritat, ens fan un ERE a Ercros i una de les empreses derivades d'aquesta, Inquide, tanca amb dos hores d'avís als seus treballadors.

Hi ha 100 famílies de Flix entre les dos empreses que es queden a l'atur, d'aquestes n'hi ha que hi van els pares els fills//gendres, cunyats, germans... inclús algun net.

El divendres passat ja vam fer una manifestació i cap dels mitjans ens vau venir ajudar per a escampar a la opinió pública el que ens està passant, aquest divendres tornem a fer una manifestació, que passa??? la solució per a que vingueu es escampar una mica de clor o mercuri per a que vingueu a parlar del nostre poble??

Res més que dir-vos que el proper divendres 22 de Maig a la porteria de Fabrica a les 14.30!!!

Si vostès no són capaços de venir a donar un cop de mà a totes les famílies, si us plau feu que hi vingui gent a fen-nos sentir, quan va passar l'escapament de clor i amb tot el tema del mercuri, éreu molts els "periodistes" que voltàveu pel poble amb els micròfons, gravadores i càmeres. Per que ara no donar un cop de mà???

Una petita curiositat...Penseu que ara hi ha nois i noies fent la selectivitat que aquest setembre no podran anar a estudiar per que el seus pares (ELS DOS) s'han quedat sense feina!!!

RECORDEU EL 22 DE MAIG A LES 14.30 A LA PORTERIA DE LA FABRICA, (LA MATEIXA PORTERIA QUE HI HAVIA QUAN LO DEL MERCURI I EL CLOR)_____________________________________________________________________________RESPOSTA

El programa de matins de Tv3 l'ha contestat mot ràpidament! la Marta s'ha quedat paradíssima del seu interès pel ntre. problema.
Han convidat al programa als represetants dels treballadors per tal de parlar d'aquest problema que actualment ens afecta a la ntra. població. Aquesta carta s'ha fet arribar al comité d'Ercros per tal que es posin en contacte amb el programa i ells decideixin qui anirà a representar al grup de treballadors d'Ercors i d'Inquide.
__________________________

Ara esperem poder aprofitar aquesta oportunitat i explicar la ntra. problemàtica a flix i poblacions veïnes ja què aquest problema ens afectat a tots.
_________________

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats