Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 26 de maig del 2009

Mercat Medieval i Fira Artesanal Ascó 2009

El diumenge pe matí el moto club flix vam anar a visitar la fira medieval!! bé, la ntra. concentració motera!!

Cada any el diumenge fem una volta turística i aquest any ha tocat Ascó!!!!!!! l'ajuntament d'Ascó ens va convidar amb un aperitiu a tots els moteros!!!

Amb aquest post volia felicitar a l'ajuntament per l'aperitiu que ens van oferir ja què estava molt bé i sobretot molt ben organitzat!!

Apart un cop vam arribar a Ascó, vam estacionar les motos davant del casal d'Ascó i tots junts vam anar a fer una volta per la fira medieval que estava ubicada al casc antic del poble.

La veritat és que em va impressionar!! una fira maquíssima i sobretot moltes parades!! de fet, al casc antic d'Ascó no hi havia estat mai!! no sabia que tenia aquests carrers tant estrets!! apart tots els que tenien paradetes estaven disfressats de l'època medieval!!

Em va recordar molt a la fira que fan a Montblanc!! estava molt bé i molta gent! suposo que l'estona que vam estar ntres. vam fer molt de soroll ja què erem moltíssima gent!!

Felicitats a la gent d'Ascó per muntar una fira tant maca !!!
Aquí deixo les fotikis que vaig fer!!


FOTOS MERCAT MEDIEVAL I FIRA D'ARTESANIA

Un petonàssssssssssssss bloc!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats