Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 26 de maig del 2009

Concentració Motociclista Vila de Flix! 23 i 24 de maig

Aquest any el temps ens ha acompanyat tots els dies! semblava que no es portaria molt bé però ens ha fet cas!!!!!!!



Divendres a les 17:00 ja estàvem a l'ermita per tal de començar a treballar!! bé, els organitzadors principals ja feia hores que estaven preparant tot el fato que s'havia de pujar!!


De fet, cada any no ens podem queixar de la col.laboració de tots els motoristesssss, amics i familiars!! som molta gent i fins i tot falta feina per tothom!! però això és bó!!


Divendres a la nit, Enric va preparar la famosa Fideuà que tant bona li surt i aquest any vam sopar a la plaça ja què erem moltíssima gent!! sobre unes 50 persones! deu ni do!!


Aquest any no van haver tants inscrits com la resta d'any però als 100 vam arribar! per tant, podem dir que també va ser un èxit de trobada!!!!!!!


També hem de destacar l'ambient motero que hi havia va ser molt sa!! no va haver cap incident!!!! molt bon rollo!! El sopar com cada any, molt bo i tots vam poder sopar!!


Aquest any la festa per la nit va estar molt guapa!! la música va estar molt bé! havíem dos DJ de flix! El Jose i la Meritxel!!!!!! i la veritat es que van animar als moteros!!!!!!!!! ntres. ens vam quedar fins al final ja què la música ens va fer quedar!! apart de la barra del moto club!! bona música, bon ambient i bona companyia!! que es podia demanar més!! va estar molt bé!!!!!!!!!!!!!

Al matí vam fer el típic esmorzar motero, la ruta turística fins Ascó i després un altre cop a l'ermita per tal de fer l'entrega de trofeus a tots els inscrits.

L'entrega de premis també ens va acompanyar molt el temps! feia molta calor!!!!!!!!!!

Els meus amics estaven tots incrits i tant el Paco com el Jordi van guanyar un premi!! la resta es va quedar sense!!!!!!! ohhhhhhhhhhhhhh i morcete també es va quedar sense ja què també estava inscrit!!!!!!


El Jordi va guanyar un premi a la moto més nova! ja què la va matricular aquesta setmana!!!!!!! i el Paco va guanyar un mp4 dins del sorteig que fan cada any on reparteixen més premis!!!!!!!!!!!


FOTOS DIVENDRES MUNTATGE DE LA CONCENTRACIÓ DE MOTIKISSS

FOTOS DISSABTE RUTA BARÍSTICA I FESTA DE LA NIT!!!

FOTOS DIUMENGE ENTREGA DE PREMIS


FOTOS SORTIDA DIUMENGE - FIRA MEDIEVAL D'ASCO 2009

Bé, la crònica moteraaaaaaaaa la posaré al meu bloc de motos!!!!!!!!!!!!!
un petonàssssssssssssss bloc!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats