Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 28 d’octubre del 2010

Un conte original!! 28.10.10


Buscant contes d'aquests que tinc arxivats, he trobat aquest!!!!!!!!!!!!! em va fer gràcia perquè correspon amb aquestes dates que estem vivint!!! és boníssim!!!!!!!!!!! Vosaltres mateixos!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________
TOT A PUNT

Un home va deixar els carrer nevats de Chicago per passar unes vacances felices a l'assolellada Florida. La seva esposa, mentrestant, estava de viatge de negocis. Tots dos havien planejat trobar-se a Miami un parell de dies després.
Quan l'home va arribar a l'hotel, després d'haver-se passat el dia a la platja sota els cocoters i tip de refrescos tropicals, decidí enviar un correu electrònic a la seva dona per explicar-li les meravelles del lloc.
Com que no va trobar el paperet on tenia apuntada l'adreça, s'arriscà a escriure-la de memòria i va resar perquè fos correcta. Per desgràcia, es va equivocar en una lletra i el missatge s'envià al correu de l'esposa d'un pastor protestant que havia mort el dia abans.

A la nit, la nova viuda va decidir mirar el correu per llegir les mostres de condol que havia rebut i, quan va mirar el monitor, va fer un salt, deixà anar un crit i caigué a terra desmaiada per l'ensurt. En sentir el crit, els familiars van córrer cap allí i van llegir el següent en el correu que mostrava de la pantalla:

Estimada esposa:

Acabo d'arribar. Ha estat un llarg viatge fins aquí, tot i que val la pena. Tot és preciós, amb molts arbres, jardins i festes. A pesar que fa poques hores que hi sóc, ja m'hi sento com a casa. Ara me n'aniré a descansar. Només et vull dir que ja he parlat amb tothom i tenen prevista la teva arribada per demà. Estic segur que també t'agradarà molt. Petons del teu etern i amorós espòs.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats