Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 15 d’octubre del 2010

XV Concentració Motociclista Vila de Flix; 2 i 3 d'octubre "MEMORIAL RODRI PETIT"


Anava a fer una crònica de la concentració de motos però després de llegir la que ha fet el meu germà ja he decidit que millor quedar-me amb la seva!!!!!!!!! està molt bé!!!!!!!!!

Així que us deixo l'enllaç del seu bloquet on ens explica detalladament com va anar la concentració d'aquest any.

Com tots sabeu aquest any era especial!!!!!!!! la XV però sobretot era amb homenatge a Rodri Petit!!!! el qual ens va deixar el passat 6 de desembre!! vam estar apunt de no fer la concentració però després de fer una reunió extraordinària,tothom va reure forces i l'objectiu va ser fer aquest homenatge perquè tots sabíem que amb ell li hagués agradat seguir fent-la.

Aquest any es va fer a l'octubre però la resposta de la gent també va ser positiva!!!!!!!!!!! va estar molt bé!! moltes motos i molt bon ambient!!!!!!

El moment més especial va ser el dissabte a la tarda quan vam fer l'homenatge a Xavier "Rodri Petit"; li vam fer una placa molt maca i els seus amics li van fer un regal als seus pares.

Aquest any la plaça de l'ermita estava a tope de gent però sobretot el més maco era que la majoria era amics de Rodri petit i va ser molt emotiu.

Vam tindre unes paraules del president del moto club i després Rodri va fer un esforç i també dir 4 paraules!!

Em vaig emocionar moltíssim ja què son moments durs!! després els jocs motards van ser molt emotius; em vaig sentir trista i les llàgrimes anaven soles perquè tota l'estona em venia la imatge de Rodri petit gaudint de la moto i de les carreres lentes.

Els últims anys sempre estava de col.laborador als jocs i també li encatava participar!!!! així que mentre veia a l'aberto o al sandro, em venia a la ment la imatge d'ell i el seu somriure!!!!!!!!!!!

Quan van acabar els jocs, molts moteros van portar la seva moto a la plaça i van posar les motos en marxa i li van dedicar uns minuts de motor a Rodri petit!!!!!!!!! va ser una estona molt emotiva, de moltes sensacions!!!!!!!!!!!

En resum que ha estat una concentració molt especial i hem tingut la sort de disfrutar-la amb les seves coses bones i les seves coses tristes!!!!!!!!!

V'sssssssssssssssssssssss i un petonàsssssssssssssssssssss






1 comentari:

Anònim ha dit...

hola, vec que ja estas en marxa, ja tocave garça, otra cosa no es pot deixar cap comentari alli a la tira groga, sabes? arreglau garça

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats