Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 21 d’octubre del 2010

Un altre anunci de l'alzheimer!!

Buscant anuncis sobre l'alzheimer he trobat aquest què t'arriba fins al cor!! és una malaltia molt dura de viure tant pel que ho pateix com per la família perquè realment veus com aquella persona que t'estimes tant, desapareix en vida!!!

Aquest anunci ens fa veure com es pot arribar a sentir aquesta persona que pateix alzheimer!!



l’Alzheimer es tracta d’una malaltia incurable i degenerativa.
Els primers a manifestar-se solen ser confosos per simples efectes de l’edat o causes de l'estrès. En aquestes primeres etapes, el símptoma més comú que es detecta és la pèrdua de memòria, així com la dificultat per recordar coses apreses recentment. A mesura que la malaltia avança, apareixen símptomes com la confusió, la irritabilitat i l’agressivitat, canvis d’humor, pèrdua de memòria a llarg termini i de sensibilitat. Gradualment, també es perden les funcions corporals, tendint finalment cap a la mort.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats