Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 28 de juny del 2012

28.06.12 - Incendi als termes de Cabacés, Vilella Alta i Morera de Montsant :( :(

De bon matí i amb males notícies!! ahir a la nit el flixbook anava ple d'aquesta notícia!!!!!!!! fins i tot he de dir que des de casa meva, vaig veure el foc!!!!!!!


Quina tristesaaaaaaaaa! és què quan passen aquestes coses et quedés xof!!!!!!!!!


De bon matí ja s'han incorporat els mitjans aeris ja què des de les 7 sento com passen els avions per Flix per recollir aigua.


Sembla mentida que una tempesta pugui fer tant de mal!!!!!!!!!!!





Dos incendis cremen 250 hectàrees al Priorat i obliguen a desallotjar dos masos

Redacció Actualitzat a les 06:38 h   28/06/2012
Dos incendis s'han declarat aquesta nit al municipi de Cabacés, al Priorat. Un està controlat, però l'altre crema sense control i ja ha devastat unes 250 hectàrees de vegetació. Un total de 25 dotacions de bombers hi han treballat durant tota la nit. Més tard, s'incorporaran els mitjans aeris.

El foc més perillós és el que afecta els termes municipals de Cabacés, la Vilella Alta i la Morera de Montsant, especialment un dels fronts, que es podria acostar cap a Cabacés. Es tracta d'una zona de difícil accés a la serra del Montsant, coneguda com la Punta de la Canaleta. Per precaució, s'hi han evacuat dues masies. La causa de l'incendi seria un llamp provocat per una tempesta seca. 

L'altre incendi, a peu de la carretera T-702, ja està en fase de control i els bombers, a hores d'ara, només remullen la zona. La principal preocupació dels bombers és que aquest dijous està previst que comenci a bufar el vent i això, juntament amb les altes temperatures, pot dificultar les tasques d'extinció.


http://www.324.cat/

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats