Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 5 de juny del 2012

Nou apartat al blog!!!!!!!!! PASTISSOS

He decidit posar una nova pestanya al blog!!!!!! un apartat de fotikis dels pastissos que va fent l'Alex!!!!!!!! 


Com molts ja sabeu, l'Alex li encanta aquest món dels dolços i va fer un curset de pastisseria!!


Ha pogut fer pràctiques durant 3 mesos al Forn Montserrat de Riba-roja d'Ebre i la veritat és què està molt content perquè ha après moltes coses!!!! ell diria que és un aprenent del tema però per mi, es tot un artista!!!!!!!!!!  bé, que he de dir jo del meu morcete!! jejeje 


Està molt bé aquest món del dolç i si una cosa he vist és què no tothom val!!! s'ha de tenir molta paciència i ell la té!! apart es nota que li agrada perquè no té perea per posar-se a fer cosetes en qualsevol moment!!!!!!! 


La veritat, se li dona bé!! totes les coses que ha anat fent li han sortit molt bones i en això hem estat d'acord, tots els que ho hem provat!! :)




Així que, després de veure que tenia moltíssimes fotos, he decidit fer un reportatge dels pastissos des de què va començar a finals de. 2010!!! També és curiós veure les fotos perquè veus la evolució que ha tingut!! va començar per cosetes senzilles i cada cop ha anat complicant més la història.


Bé, aquí li dedico aquest apartat al meu morcete!!!!!!!!!!! I ja posats a fer............... deixo les fotikis amb aquest article per tal de què ho pugui veure tothom.  
(a dalt del blog veureu que hi ha una pestanya que posa "pastissos morcete") 




Any 2.012
   


 Pastissos durant l'any 2011 de l'Alex (morcete) aquí és nota una gran evolució dels seus pastissos 
 



 Any 2.010 - aquí començava la seva gran afició!! 





SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats