Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 8 de juny del 2012

Reflexió d'avui!! 08.06.12 - conte zen -



 El so d’una mà  - versió 2 - 


buscant més contes zen he trobat un altra conte que parla del so d'una mà!!!!! 


Aquest és més radical i força efectiu!! jejejeje


encara m'ha agradat més que l'anterior. 



3 DIES MÉS  - conte zen - 
Suiwo, el deixeble de Hakuin, era un bon mestre. Durant un període de reclusió d’estiu, un alumne el va anar a trobar des d’una illa del sud del Japó.
Suiwo li presentà el problema: “Escolta el so d’una mà.”
L’alumne es va quedar tres anys però no va passar el test. Una nit, va anar a veure Suiwo tot plorant. “Tinc que tornar al sud amb pena i vergonya”, digué, “perquè no puc solucionar el problema.”
“Espera una setmana més i medita constantment,” li aconsella Suiwo. La il·luminació encara no arribava a l’alumne. “Intenta-ho una setmana més,” digué Suiwo. L’alumne obeí, però en va.
“Encara una altra setmana.” No va ser suficient. Desesperat, l’estudiant va demanar que el deixessin anar, però Suiwo li va demanar una altra meditació de cinc dies. No van donar resultat. Llavors li digué: “Medita per tres dies més, llavors si encara no reps la il·luminació, més val que et matis.”
En el segon dia l’alumne va rebre la il·luminació.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats