Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 22 de juny del 2012

PETARDS - PETARDOS!! COMPTE!!!!! - Por dels gossets -

Aquí teniu consells per aquests dies tant dramàtics pels nostres gossets!!!!!! Ells tenen por i depenen de la nostra conducta podem afegir encara més por!!!!!! hem d'intentar que estiguin el més còmodes possibles i que no pateixin gaire!!

Sobretot em quedo amb el més importatnt que seria:

- Quan tingui por, no li donis abraçades ni carícies!!!!!!!!! estàs reforçant la seva por!! es com si li estiguessis dient "molt bé carinyo!! ho estàs fent molt bé".

- Intentar no deixar-lo sol i si ho fas, deixa'l el més còmode possible!! (tanca bé les finestres, deixa-li música posada per evitar que senti el soroll del carrer).


- Durant els petardos, si estàs a casa amb ell, podries dedicar-li una estona al gosset!! juga amb ell, fes veure que aquells sorolls no existeixen i no passa res!! ja veuràs que al cap d'una estona el gosset no en farà cas i estarà pendent de passar-s'ho bé amb tu i jugarà!! (per provar-ho no perds res)

- ahhhhhhhhhh i no facis de metge!!!!!!!! si li has de donar alguna cosa parla amb el teu veterinari i ell et dirà el qupe has de fer.


Aquí us deixo aquesta imatge que vaig trobar pel facebook!! està molt bé perquè et fa un resum del què hauries de fer una nit com aquesta si el teu gos té por!!!!!! 




La nostra veterinària Isabel, al seu blog ha posat un article molt interessant sobre el que hem de fer el dia de Sant Joan; aquí us el deixo:

http://www.isabelgilveterinaria.blogspot.com.es/2012/06/san-juan-fobia-los-ruidos-su-perro-ha.html



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats