Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 26 de juny de 2012

Vídeo Voluntaris Protectora de Lleida!!
Molts cops la gent em diu 

"aniria a la protectora però no em veig en cor, sé que em posaria malalta i no em veig preparada"La gent té una imatge equivocada de les protectores!!!!!!!!!! s'imaginen els gossets tancats, tristos, prims, sols i morint-se de gana!!!!!!!! i............. NO ÉS AIXÍ!!!!!

No sé si totes les protectores son iguals però em vull imaginar que si!!! solament puc parlar de la protectora de Lleida "Amics dels Animals del Segrià" ja què és amb qui col.laboro tot el que puc i als que he visitat.Els gossets son molt feliços allí perquè viuen en manada! perquè viuen lliures, en zones habilitades per amb ells! estant en grups de 20 o 30 gossets ja què el lloc és molt gran i ho poden fer així depenen de l'energia i de com ho veuen els voluntaris.

Estant molt ben cuidats, els voluntaris van els 365 dies de l'any!!!!!! 
No els hi falta mai l'aigua ni el menjar!!!!!!! 
Tots estant saníssims i solament de veure'ls saps que estant guapíssims!! 

Aquí solament es tracta de buscar famílies per ells ja què hi han molts gossets abandonats !!
Apart tots necessiten sentir el carinyo d'una família, ser el protagonista de la història!!!!!! 

A la protectora també tenen molt de carinyo de tots els voluntaris però naturalment tots necessitem més en aquesta vida!!!!!!!! 

Us recomano veure aquest vídeo de les feines que fan els voluntaris a la protectora!!!!!!!! 
és un vídeo dolç, unes imatges plenes de carinyo on et fas una idea perfecta del què és la protetora i de com son els gossets!!!!
és la vida real a la protectora!!!!!!!!!!aquí us passo l'enllaç del vídeo!!!!!!!!! val la pena veure'l!!!!!!!!! 


PROTECTORA DE ANIMALES" AMICS DELS ANIMALS DEL SEGRIÀ" LLEIDA: ¿ QUIERES SER VOLUNTARIO ?: Muchos de vosotros habréis pensado, en más de una ocasión, en subir al refugio a ayudar a los peludos....os preguntaréis qué es lo que hace...

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com