Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 7 de març del 2013

04.03.13 - Manifestació a Barcelona - fotos + vídeo

No m'ha donat temps a posar cap escrit i posar les fotos que vaig fer el dilluns a la manifestació que vam fer a Barcelona!!

Solament puc dir que va ser impressionant!! 14 autobusos marxant de Flix va ser una cosa única!! algo que no havia passat mai !!!

Arribar tots junts a Barcelona i començar a manifestar-nos també va ser bestial!! un miler de persones i totes amb un mateix objectiu és una passada!

Les sensacions que vaig tindre van ser especials!!  Gent de Flix, Riba-roja d'Ebre i altres pobles afectats, estàvem allí per defensar la nostra terra! per dir que  No volem que és mori el treball a la nostra comarca!!!!!

Espero i desitjo que totes aquestes manifestacions que estem fent a Flix, la de Barcelona i tot el treball què estant fent els de l'ajuntament i els del comité d'Ercros, pugui acabar amb una bona notícia per t@ts!!!!!!!

Esperarem impacients fins divendres quan acabin les negociacions!

Aquí teniu les fotikis i el vídeo que vaig fer a última hora, quan vam tornar a tallar la diagonal!! en aquest vídeo es pot veure la quantitat de gent que estàvem allí!!



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats