Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 12 de març de 2013

11.03.13 - Cadena Humana a Flix -

Les fotos son dels flixancos....... Marilu, Piti, Loli, Pere, Raül i Joa!! gràciess


vídeo de Joaquima:   

www.324.cat

Flix

Un miler de persones formen una cadena humana a Flix contra l'ERO d'Ercros

Redacció Actualitzat a les 20:52 h   11/03/2013
Un miler de persones han participat aquesta dilluns a Flix en la formació d'una cadena 
humana
de gairebé 1,5 quilòmetres en contra de l'ERO presentat per Ercros a la planta que té a la localitat. Aquesta és una més de les mobilitzacions que els treballadors i ciutadans de Flix han organitzat per expressar la seva oposició contra  un expedient, que condemna a mort el seu futur.

En la primera proposta d'ERO, Ercros va anunciar l'acomiadament de 156 treballadors de la planta de Flix, dels quals 21 corresponien a jubilacions parcials. Els 135 acomiadaments de treballadors a temps complet es quedaran en 76, però falta concretar el futur de les jubilacions parcials. Plantilla, ajuntament i veïns entenen que malgrat la flexibilització inicial de la postura de l'empresa, que ara preveu acomiadar 76 treballadors i mantenir una línia de producció de clor, la nova proposta d'ERO no deixa de ser negativa.

Per aquest motiu, l'alcalde de Flix, Marc Mur, ha anunciat una nova mobilització per a dimecres que ve, que consistirà en una marxa lenta de cotxes per la comarca, que arribarà fins a Móra d'Ebre.  "El partit se segueix jugant, no ens podem rendir ni defallir perquè encara hem de lluitar pels més de 80 llocs de treball que cal salvar", ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Barbero. Cal anar de pressa perquè només queden 15 dies per tancar les negociacions, ha afegit.

De la seva banda, el comitè d'empresa d'ANAV, de la central nuclear d'Ascó, ha acordat de manera unànime donar suport a tots els treballadors de la fàbrica d'Ercros i a la població de Flix i participar en totes les mobilitzacions que s'organitzin en rebuig a l'ERO. A més, dimecres han convocat una concentració dins de les instal·lacions de la central nuclear a les dotze del migdia i durant 10 minuts on es llegirà un manifest de suport.ara.cat

Centenars de persones envolten amb una cadena humana els accessos d'Ercros a Flix

Una marxa lenta de vehicles recorrerà dimecres la Ribera d'Ebre

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com