Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 7 de març del 2013

Dijous 07.03.13 - Movilitzacions d'avui - FLIX - NO ALS ACOMIADAMENTS

Com ja sabeu t@ts avui comença el dia de les negociacions!!!!!!!! es faran a Madrid i serà avui i demà!!!!!! 

Així que estarem tots amb a l'espera de les notícies dels membres del comité que han anat en representació dels trebalaldors de Flix!!!!! 

Esperem que vagi molt bé perquè d'aquí sabrem el nostre futur!!!!!!!!! i ja no parlo solament els treballadors d'ERcros sinó de totes les empreses que també hi treballem i com no de totes les famílies afectades!!!!!! 

Bé, aquí us poso les movilitzacions que hi han per avui!!! 

Comitè de treballadors d'Ercros Flix 
"Avui dijous, segueixen les concentracions a l'esplanada de camions. A més, és el dia que s'inauguren oficialment les obres de l'embassament. 
Es tracta de seguir donant suport als treballadors i treballadores que hi han a l'esplanada, però sense fer res fora de "lo habitual". La inauguració de l'extracció dels fangs, es algo que ens interessa a tots i per tant solament hem de fer d'espectadors. 
Hi haurà una delegació del Comitè que es reunirà amb el Secretari d'estat i que aprofitarà per explicar-li la nostra situació. Es tracta doncs de donar una bona imatge de civisme ja que necessitem tenir al govern central del nostre costat."


AJUNTAMENT DE FLIX:
"L’Ajuntament de Flix celebrarà, avui dijous a les 3 de la tarda, un ple extraordinari tot coincidint amb l’inici de la segona reunió de la mesa de negociació de l’ERO d’Ercros. El Ple s’allargarà fins al migdia del divendres 8 de març, quan finalitzi la sessió de la negociació, com a acte de suport als treballadors. Així ens ho ha fet saber aquest matí, a Ràdio Flix, l’alcalde de la població Marc Mur."



L’Escola també és Flix. Concentració 08.03

"Demà dijous, coincidint amb la reunió de les negociacions del Comitè a Madrid, el Ple de l’Ajuntament inicia una tancada que acabarà demà divendres a la mateixa hora en que hi ha convocada una concentració a la plaça l’Església, concentració en la que s’ha proposat particpar als centres educatius de la nostra població: Escola Bressol Pam-i-toc, Escola Enric Grau Fontseré, Institut de Flix i Escola de Música.

El Consell Escolar de la nostra escola, en sessió celebrada avui dimecres, 6 de març, a 3 quarts de 5 de la tarda ha aprovat la participació del centre en l’esmentada concentració.

Es preveu sortir divendres des de l’escola amb l’alumnat a 2/4 de 12 del migdia. Baixar pel carrer Escoles i carrer Major fins a la plaça de l’Església. Un cop allí, realitzar diverses intervencions i donar per acabat l’acte a 2/4 d’1, hora en que les famílies recolliran la canalla allí mateix."

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats