Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 7 de març del 2013

Dijous 07.03.13; Ple Extraordinari a l'ajuntament de FLIX!!!!


L'Ajuntament de Flix va convocar x avui un Ple extraordinari; el Ple de l'Ajuntament restarà tancat a la Sala de Plens fins a la finalització d'aquesta sessió de la la negociació al migdia de divendres, dia 8.


Pel flixbook estant passant aquest missatge, la gent!! així que el comparteixo aquí a cosetes del dia a dia:



"Fa 1 hora ha començat el Ple extraordinari de l'Ajuntament de Flix que finalitzarà demà divendres al migdia. En acabar la lectura de la moció presentada, de la votació i les paraules del Sr. Alcalde, la gent que ompliem la sala de plens dempeus aplaudint de manera emotiva. Des d'aquí, regidors, regidores, personal de l'ajuntament i persones que assisteixen al Pla volem transmetre ànims i energia als membres del Comitè que estan en negociació a Madrid (concepte, no ciutat com diu l'Iu Forn). Mentrestant, davant de l'Ajuntament, a la plaça de l'església, un grup de persones es disposa per acampar de manera simultània al Ple. I al mateix temps, continua la concentració a l'entrada de camions. I, a més, tu compatiràs aquest missatge per a que es vegi que Flix està lluita."


Pel flixbook ens conviden a t@ts, el missatge diu:

"QUI VULGUI ACAMPAR A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA FENT COSTAT A LA INICIATIVA DE L'AJUNTAMENT DE TANCAR-SE A LA SALA DE PLENS FINS Q ACABIN LES NEGOCIACIONS A MADRID, SERA BENVINGUT!!!!
FLIX EN LLUITA!!!!!"

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats