Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 28 de març del 2013

Dijous 28.03.13; "Despedida" amb els companys de Flix

AVui DIJOUS ha estat un dia diferent!!  trist però més alegre per fer les coses que volia fer!! 

Avui ha estat millor que dimarts!! trista per acomiadar-me dels companys però contenta de no sentir-me sola!! 

He estat valenta i he dit un "fins aviat" als companys de Barcelona via telèfon!! I als companys de flix, ens hem acomiadat fent un bon esmorzar!! com molt bé, ha dit Franquet, no som companys..... som una petita família!! 

Avui els mirava a t@ts mentre esmorzaven i m'emocionava de pensar amb tots els records q tinc de cadascú!! Marxo de CyD però em prenc molt bones amistats!! moltes històries q hem viscut junts fent-nos costat uns als altres!! Hem fet 4 rialles tots junts i ens hem dit un "fins aviat"!! m'han fet emocionar perquè em tenien preparada una sorpresa!! un detallet amb una nota signada per t@ts els companys de Flix!! 

En moments així, te'n dones compte a la gent que tens al costat i solament puc dir que estic orgullosa d'haver tingut uns companys com ells ja què me'ls aprecio molt!! moltíssimes gràcies a t@ts per compartir aquests anys laborals amb mi!! 

molts petonetsss i una forta abraçada!! us trobaré a faltar!! 

gracietesssssssss Franquet, Fernando, Belart, Manel, Josep, Jorda, Garcia, Isidre, Joan, Ramon, Emili

Puc dir que com a treballadors un 10 tots però m'emporto el factor humà de tots ells!! podia ser l'administrativa de l'empresa però x mi, era molt més què això!! la seva ajuda, la seva confident perquè amb els anys acabes fent una bona amistat amb la gent!!!!!! 

Aquí vull fer una dedicatòria a tots ells per a què em quedi a la meva memòria escrita!!!!!!!!!! 

Franquet que dir d'ell!!!!!!!! un gran company de feina on el factor humà està molt per sobre que el professional!! un gran encarregat que sap preocupar-se per la seva gent!!  He fet una gran amistat amb ell i espero no perdre-la!!!!!!!! trobaré a faltar les nostres xerrades!! 

Fernando sempre ha estat el més serio però en mi sempre super bé!! al llarg dels anys hem fet una gran amistat i hem compartit moltes xerrades!! 

Ramon Belart que dir d'ell!! una gran persona amb un cor increïble! les nostres xerrades de la natura i dels gossets sempre tant interessants! he après moltíssim de les seves vivències; un noi que sempre pots comptar amb ell pel que convingui. 

Manel Ferrer que dir, el rei de la festa!!!!!! molt bona persona!! sempre et fa treure un bon somriure amb les seves anècdotes!! sense ell, els nostres dinar no tindrien la  mateixa gràcia!! :) 

Josep Ferrús!!!!! no l'he conegut tant com la resta però aquests dies m'ha sorprés x a bé, el seu companyerisme!!  

Jorda, que dir d'ell!! sempre hem tingut un tracte molt bó!! molt treballador i sempre disposat a donar-ho tot!! 

Rafael Garcia!! que dir d'ell!! son molts anys de treball i sempre molt bé! molt independent però aquests últims dies m'ha sorprés gratament les seves paraules i he vist el seu companyerisme.

Isidre potser ha estat el més "gamberro" de t@ts però amb els anys l'aprecies perquè saps que no té maldat, simplement és així!! 

Joan Guillen que dir d'ell!!!!!!!! una gran persona i un cor impressionant!! sempre m'estava trucant per solventar qualsevol dubte!!!!!! ja podia estar aquí com Abu dabhi que ell trucava igual!! podria dir que era la seva mà dreta administrativa!! jejeje sempre amb aquell somriure i menjant-se el món!!!!!!!! un noi maquíssim! 

Ramon Cugat !!! un altra gran persona!! el podríem definir com el senyor "desastre" però de bon rollo!!!!!!!! sempre preocupant-nos per ell, per la roba, pel jardí!! jejejejee 

I que dir de l'Emili,el meu jefe!!!!!!!!! podria definir-lo de moltes formes ja què el conec bastant! 17 anys dona per a molt!!!!!! com molt bé li deia sempre, conec les seves expressions a la perfecció!!!!!!! ell algun cop ens va definir com un "matrimoni laboral" jejejeje molt bona definició!!!!!! 

Un gran jefe i bona persona!! potser "raret" com el definirien alguns però quan el coneixes bastant aquesta raresa desapareix!! no he tingut mai cap problema en ell i treballar junts ha estat molt bé. 

Espero no deixar-me a ningú!!!!!!!!!!!  Com ja he dit abans parlant amb ells, un plaer haver estat treballant amb tots vosaltres!!!!!!! 

Us trobaré a faltar!!!!!!!!!!! 


petonetssssssssssssss






SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats