Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 1 de març de 2013

Debat de Catalunya Ràdio - Esfera pública - FLIX -

Ahir vaig escoltar aquest programa i va estar molt bé!!!!!!!!! em va encantar com van parlar tots però sobretot Marc Mur!!!!!! clar i català, tal i com ha de ser!!!!!!!!!! 

La única que no em va agradar va ser la portaveu d'ercros!!!!!!! vaja tia!!!!!!! no hi ha noms per definir-la!!!!!!!!!! mentidera i sobrada !!!!!!!!! sembla que se'n foti de tots nosaltres!!!!!!!! en cap moment es posa a la pell de tots els afectats!!!!! i naturalment per la seva boca solament surten mentides i més mentides que defensa fins al final!!!!!  

Tal i com va dir al matí el Pere Muñoz a l'altre programa de ràdio, aquesta dona ja fa molts anys que la coneixem a Flix!!!!!!!!!!!! i té raó!!!!!!!!!!!! 

Però que quedi clar que no la coneixem per la seva humilitat sinó tot el contrari!!!!!!!!!! bé, millor no parlar d'ella perquè em surten moltes paraulesssss fortes i no val la pena!

Aquí us deixo l'enllaç del programa!

_____________________________

Catalunya Ràdio Tarragona - 

Esfera públicaEl debat el modera Manel Sastre des de Flix, a la Ribera d'Ebre. Prenem com a punt de partida el tancament d'una part important de l'activitat de la planta d'Ercros d'aquesta població. Per respondre a la pregunta de quin futur espera a l'economia de Flix després de 117 anys de dependència econòmica, participen al programa l'alcalde de Flix, Marc Mur; el president del comitè d'empresa d'Ercros, Francesc Xavier Garcia; el director de la càtedra d'Economia Local de la URV i coordinador del Pla Estratègic de l'Ebre, Juan Antonio Duro; el secretari d'Ocupació de la Generalitat, Ramon Bonastre, i la directora territorial del Departament d'Empresa i Ocupació, Mercè Miralles.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com