Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 8 de març del 2013

08.03.13; Flix en Lluita!!




Ahir van començar les negociacions a Madrid!!!! I molta gent de Flix va voler sortir al carrer per donar suport !!


Els membres de l'ajuntament van decidir fer un ple extraordinària que durés fins avui divendres i acabarà a la mateixa hora que les negociacions del comité dels treballadors amb Ercros!




També alguns flixancos, van voler sortir al carrer i fer una acampada a la plaça l'església per tal de donar el seu suport al nostre ajuntament!!

I com no, l'esplanada de camions també estava plena de gent tot el dia!!

Tothom s'ha anat movilitzant com a pogut!







La gent que no té arrels, què no és un d'un lloc determinat no pot entendre el què sentim; intenten posar-se al nostre lloc però les seves paraules son fredes, sense sentiment!! En canvi, quan tens arrels, les emocions sorgeixen soles, sense pensar i en els moments que menys t'esperes!!  Tens empatia amb t@ts, tens moltes històries que t'uneixen !!






Sóc de Flix i sempre m'he sentit orgullosa de Flix; allà on vaig sempre tinc el meu Flix a la boca!!!!!!!


Però ara, puc dir que em sento orgullosa de tots els flixancos!! de tots els què han aportat el seu granet en aquesta lluita!!!!!!! perquè cadascú a la seva manera, ha aportat!!!






El que vam viure dilluns va ser històric i s'està veient un poble unit en aquesta lluita i això és el més important!!!!!!

Esperem que tinguem un final feliç però  tant si es + o - , podem estar contents que hem lluitant tots junts!!!!!!!








L'ajuntament, com bé han dit moltíssima gent, està lluitant al 100% i la campanya que estant fent és perfecta!! el comité de fàbrica també està lluitant en aquests moments pel nostre futur!!!!!! i les empreses "foranees" també ens hem unit per aquesta lluita perquè depen el nostre futur.






Aquestes hores s'estant fent molt llargues, esperarem fins les 3 de la tarda què s'acaba aq negociacions!!!!!!!! a veure si tenim bones notícies!!

Aquí us deixo les fotos que he agafat del flixbook!! no son meves i espero què ningú es molesti d'haver-les agafat!!!!!!!
Gràciessssssssss a t@ts els fotògrafs!! 





























Missatges d'alguns Flixancos!!


Mentre el comitè del treballadors de la Fàbrica negocia a Madrid amb una colla d'exemplars del capitalisme més irresponsable, els regidors i l'alcalde continuen reunits en sessió plenària a l'Ajuntament i alguns veïns i veïnes han acampat a la plaça, prop dels seus legítims representants. Són actes simbòlics per mostrar la unitat i la determinació d'un poble que es vol salvar del naufragi. Durant els darrers dies, la bona gent de Flix hem estat capaços de fer-nos sentir i fer-nos veure arreu del país, en una campanya de comunicació perfecta, molt ben dissenyada per Marc Mur i Francesc Barbero. Quan només guanyen els dolents, l'opinió pública i l'opinió publicada vol que guanyin els bons, ni que sigui per aquesta sola vegada. I els bons som nosaltres, els qui hem de patir la incompetència, la desídia i la mala fe d'uns personatges perfectament mediocres, que en mala hora van decidir jugar a fer negocis. De la direcció d'Ercros que, inexplicablement, han encadenat tres errors inexcusables: mentir a l'alcalde, no voler parlar amb el govern nostre govern i fugir a negociar a Madrid, en plena tensió Catalunya-Espanya. Tres accions absurdes i innecessàries que els han fet perdre el poc crèdit que tenien, si és que encara els en quedava. Ara tenen ells la pressió. Nosaltres hem jugat bé les nostres cartes i encara podem guanyar.

Tot el suport pels representants del Comitè que han de negociar a Madrid demà dijous. I tot el suport també, a l'ajuntament de Flix per les mesures que està prenent davant l'ERO. Llegeixo a la pàgina web de l'ajuntament, que coincidint amb la negociació, el membres del Ple faran una sessió extraordinària a l'hora de l'inici de la negociació, (15 hores del dijous), i que restaran reunits fins a la finalització de la negociació, (migdia del divendres). Ens queixem moltes vegades, (amb raó), dels polítics, però hem de ser capaços de reconèixer quan les coses es fan be. El treball i l'esforç de l'ajuntament aquests dies tant dificils pel poble son importants i destacables, i, especialment, la fermessa i convicció en que el batlle, Marc Mur, defensa la posició de tot un poble, que només es pot fer des de la posició d'aquell que sap que te la raó del seu costat. Ànims i a seguir lluitant!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats