Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 29 d’octubre del 2007

Panellets!!

Aquest any per fer els panellets hem estat molta gent!! Cada any fèiem els panellets la meva mare, ma germana i servidora i també algun any ens ajudava una estona el meu pare.

Aquest any ha estat bastant diferent, hem acabat molt ràpid!! Vam quedar tots per sopar i després ens vam posar a fer panellets!!

Va vindre el meu germà Enrique amb els seus fillets, Arnau i Enric i després estaven la mami, l'Alex i jo!! També va vindre una estona la meva germana Mª Jose però al veure que érem molta gent ja no es va quedar; això si, al dia següent va vindre a rematar la feina amb la mami.

Pos eso!! Que va anar molt bé!! Aquest any vam tindre molts artistes!!

L'Arnau es va dedicar a fer formes originals, com per exemple una moto, un sandwich, un coret petit.

El tato (alias Honorato) es va centrar més a fer els panellets clàssics!

L'Enric es va dedicar a fer uns panellets nous, de xocolata!!

L'Alex (alias Morcete) es va dedicar a fer formes, estil Arnau, va fer daus, panets, dits, ... jejejeje

La mami es va dedicar a donar-nos les quantitats per fer els panellets.

I una servidora es va dedicar a fer els panellets tradicionals, els d'ametlla i pinyonets!! Però també vaig tindre temps per fer les obres d'art que faig cada any!! (una coret, una moto i algun triangle) jejejeje

La veritat es que va ser una estona molt maca amb la family i també divertida ja que semblava a veure qui podia fer l'animalada més grossa!! Jejejej

Ahhhhhhhhhhh i com apunt final també he de dir que el diumenge van seguir fent panellets la mami i la meva germana ja que volien fer-ne dels tradicionals, sense cap obra d'art!! Jejejeje (que per cert, ens van dir que no ens llogarien més!! jejeje)

Bé aquí us deixo un muntatge de les fotos que vam fer!!
un petonàssssss

2 comentaris:

enric ha dit...

Molt bonic el muntatge de fotos. La veritat tot i que no ens llogaran més, és que ens ho vam passar molt bé. Van donar "rienda suelta" a la nostra imaginació i la veritat que no van quedar gens malament. Això sí, cal dir que estaven bonissims!!!!!
Una abraçada!!

Maria José ha dit...

Realment puc dir que esteu fets uns artistes, a part de ser bonics i originals, estan molt bons!
La imatge de part de la família reunits un dissabte per la nit, passant-ho bé és molt gratificant.
Una abraçada!
La teta

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats