Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 18 d’octubre del 2010

1ª sortida de la temporada!!!!!! senderisme a escaladei

Feia dies que tenia mono de sortir!!! de perdre'm per la natura!!!!!!!! a l'estiu vam fer una parada ja què amb la calor no es pot caminar gaire!!!!!

Així que aquest dissabte vam fer la nostra primera sortida!!!!!!!! la ruta que va triar el tato va ser pel montsant i el punt de partida va ser Escaladei!!!!!!

Li vam demanar que no fos gaire forta ja què ens hem d'anar posant en forma a poc a poc!!! estic contenta perquè he tingut agulletes però poques i això és positiu!!!!!!!!

Vam deixar el cotxe al poble i vam anar direcció a la Cartotxa; vam passar pel costat i vam començar a pujar cap a la muntanya!!!!!!!! Em pensava que pujaríem poc, sobre uns 300 de desnivell però al final va ser uns 600!!! (ara entenc perquè tinc agulletes) jejeje

Vam visitar La Pietat.
Després vam seguir direcció el Mas de Sant Antoni; també havia l'opció d'anar a l'escletxa però això era pujar cap al cim de la muntanya i aquesta ruta ja era més dura perquè tot era pujada i per ser el primer dia vam optar per la fàcil.
Al arribar al mas vam parar per esmorzar i després vam començar a baixar cap a escaladei; aquest va ser el tram més complicat!!!
La sendera estava mal indicada i vam fer la baixada camp a través!!!!!!!! i no vegisssssssss com estava!!!!!!! sort que anem ben equipats de botes perquè sinó vas al terra ràpid!!!!!!!! moltes rames, plantes que punxaven, etc...!! va ser un tram diferent i molt entretingut ja què en cap moment sabíem que ens trobaríem ja què el camí ens el vam fer nosaltres!!!!!!!!!

Després de fer tot aquest tram i retrobar-nos amb el camí d'anada, vam veure que haguéssim tingut de seguir el camí que li marcava al GPS!!! però bé , una experiència més a la butxaca!!!

Durada:2h 30
Distància: 6,66 km
Alçada: 598m
Dificultat: Fàcil


Si algú li interessa fer aquesta ruta, aneu al bloc del meu germà on trobareu la ruta exacta que ha posat al wikiloc



1 comentari:

enric ha dit...

Molt bon comentari de la ruta a Escaladei. Poc a poc hem d'agafar la forma i ja pujar cap al cim de la muntanya. De totes formes, les vistes d'aquesta són precioses com totes les del Montsant!
Una abraçada!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats