Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 20 de juny del 2012

Reflexió d'avui!! - amistat -


He trobat aquesta reflexió de les amistat i m'ha agradat molt!! aquí us la deixo:

___________________

La amistad es el arte de olvidarse por completo de uno mismo, de todos los deseos y las necesidades egoístas, para llegar a conocer la personalidad y el carácter de otro. 

Es aprender a aceptar a una persona, no por lo que es exteriormente, sino por lo que revela desde adentro. 

Es fortalecerse con las cualidades halladas en un amigo y las experiencias mutuamente compartidas. 

Es aprender y llegar a preocuparse por una persona hasta el punto de sufrir cuando ella sufre y de sentir su alegría cuando llega. 

La amistad es estar dispuesto a dar sin pensar en recibir nada a cambio, a prestar tu apoyo cuando el otro está débil, a darle tu sonrisa cuando él ha perdido la suya. 

La amistad es la fusión de dos almas individuales para formar un espíritu completo, con un lazo común de amor.

El arte de la amistad, en su forma más básica, es amor solícito. 
autor desconocido

___________________

Hi han molts tipus d'amistats i les sensacions que et dona una gran amistat son úniques!!!!!!!  tant amb la tristesa com amb l'alegria!!  pels bons moments sempre surten amics però pels dolents estant els de sempre, aquells que saps que sempre pots contar amb ells.

Sobretot em quedo amb la frase que ens diu que "quan un amic pateix, tu també" fins al punt que la seva angoixa la fas teva. 

També hi ha una cosa que és especial que solament et passa quan estàs amb un amic; sense parlar ja saps el que pensem!!!!! pots estar amb una conversa d'un grup i estàs amb la teva amiga o amic i solament amb una mirada ja saps el que pensem i te'n rius d'aquella situació sense que la resta sapigui de què va la història!! 

Son moments especials que vius amb un amic!! Qui té la gran sort de tindre una gran amistat sap que és un gran tresor !!
Però com tot en aquesta vida, s'ha de cuidar!!!!!!! perquè l'amistat és de dos!!!!!!! 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

m'encante ..perque explica l'amistad com jo l'entenc jo me considera molt a miga dels meus amics ......pero no tots m'he fan sentir el mateix a mi!!!!! Dolors

eva_yam ha dit...

siii la veritat és què ho explica molt bé!! però com bé dius, pots tindre molts amics però no t@ts et fan sentir aquestes sensacions i ja no parlem si la cosa es recíproca!!

però tot i així sempre n'hi han algunes que son especials i úniques!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats