Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 25 de març del 2013

25.03.13; El meu acomiadament !!


Dos setmanes abans de l'esclat de la bomba ERCROS, sentia el "pito" de fàbrica que sonava diferent !! durant dos setmanes va sonar un nou "pito" que fins i tot vaig trucar a fàbrica per preguntar que havia passat!!!! Em vaig posar trista al no sentir el pito de tota la vida perquè aquell so em recordava a la meva infància, a la meva família!!!!!

Qui ho havia de dir que aquell pito de fàbrica ens estava avisant de què alguna de grossa en passaria!!!!!!!





El passat 20 de febrer esclatava la notícia d'Ercros!!!!! han estat dies de nervis, dubtes, incerteses, de pensar, etc.........

Per mi, ha estat una lluita intensa en tots els sentits ja què hi tinc família treballant directament però també estic jo treballant amb una empresa "foranea"!!!!!!

Hi ha gent que recordarà el dia 22 per tot això d'Ercros però jo ho recordaré com el dia que vaig  signar els meus papers d'acomiadament!!



Ara ja ho puc dir ...... el proper dia 31 finalitza la meva relació laboral amb CyD!!!!!!


Després de 17 anys he de dir adeu!!!!!!  totes les empreses "foranees" s'han vist afectades en aquest ERO d'ERCROS i algunes han estat mesures més dràstiques i altres no tant.

En el cas de CyD, potser no ha estat tant radical però segurament ho faran a poc a poc !! però si que puc dir que les primeres de la llista, han estat oficines!!!

Trist però real!!!!!!

Com a flixanca he lluitat en tot el què he pogut per solidaritzar-me amb la gent afectada però amb la meva lluita, ho he tingut de fer sola!!!!!!! Primer érem tots els companys a la lluita però al final m'ha tocat fer-ho sola ja què hem tingut canvis!! com és lògic, ningú ha vingut a donar ànims i a parlar amb l'empresa per a què no prenguin aq decisió!!!!!!

Estic contenta pels meus companys ja què ells, de moment, conservaran el seu lloc de feina i espero que sigui duran molt de temps! qui sap el que ens depara aq futur!!!!!!

Naturalment he tingut la meva gent donant-me suport moral!! no em puc queixar perquè m'he sentit acompanyada en tot moment!! tots m'han fet suport i han escoltant el meu "monotema" ja què aquests dies solament s'havia parlar del mateix!! son moltes decisions en  poc temps i les coses s'han de pensar bé.

Crec que finalment he pres la decisió més bona per la meva salut i he passat de "rollos" que no m'haguessin aportat res bó!!

Ara toca pensar positiu!!!!!!! com diu la meva parella, es tanquen portes per obrir-ne altres i espero que aquestes siguin iguals o millors!!!!!

Estic trista perquè deixaré moltes coses en aquesta finalització de contracte però després de molts dies pensant, estic buscant el positivisme de tot i hauré de pensar en les coses bones que m'esperen.

Em sap greu perquè deixaré .....
uns companys de feina de molts anys! tant amb els de Flix com els de Barcelona tenia molt bona relació!!
Unes rutines de vida que m'agradaven!!!!!!! últimament feia molts quilòmetres i el meu estil de vida era una mica estressant però m'agradava perquè ho tenia tot!!!!!!!!!!!

I sobretot el què em sap més de greu és marxar de Flix i deixar la meva família!!!!!!!!

Però bé, ens ho prendre'm de la millor manera que puguem!!!!!!!!!

Ara viatjaré per plaer i no pas x feina!!!!! deixaré aquestes boires matinals x afagar bon temps!!

Bé, el meu lema de fa molts mesos es "sobre la marxa, anirem fent"

Gràciesss a t@ts els que aquests dies heu estat al meu costat!!

molts petonetssssssssssss



3 comentaris:

Benito Perez ha dit...

No es un adeu Eva, es un hola a nuevos proyectos ,nuevas cosas que vendrán ,que quizás ni imaginas ahora ,yo soy de los que piensas ,que las cosas pasan por algo y si han pasado hay que sacar el mayor provecho posible. A mi como ya sabes me paso en el 2010 después de trabajar 37 años en la Compañia y ya has visto mi vida cambio radicalmente y no lo cambio ahora por nada .Que si que da pena ,son muchas cosas que quedan atrás,pero son eso cosas que quedan atrás,ahora también sabras realmente quien es tu amigo y quien era tu compañero ,ahora veras muchas cosas ,pero sobre todo que lo que viene siempre va a ser mejor !!!! UN FUERTE ABRAZO !!!!

Anònim ha dit...

Evaaqq....encara que ja m'habies avançat alguna coseta....no per aixo no m'han impactat mryns aquestes paraules....saps que te agafat un grant carinyo....i sap molt greu tot aixo....sol te vui dir que estare aqui SEMPRE per a tu i els teus...Ets una gran persona...i emprendedora i se que t'hen surtiras !!!! Molts anims i molts besitot!!!!

Anònim ha dit...

aquesta que no posa nom ..soc jo Dolors Abenza!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats