Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 15 de març del 2013

Dies d'incertesa!! 15.03.13




Bé, seguim esperant notícies!!!!!!!!!

Avui és un dia clau amb les negociacions d'Ercros!!!!! a veure que ens diuen!!


Per part meva, també tinc molts dubtes del meu futur laboral!! encara no tinc clar el què passarà!! tot pinta malament però fins que no tingui els papers a sobre la taula no es pot dir res!!!!!

Ja es veurà tot!!!!!!! solament queda esperar i agafar el camí més correcte!!!!!!!




Com és natural, el meu estat d'ànim no està per escriure gaire!!!!!!  son casi 17 anys treballant en aquesta empresa i vulguis què no és o serà un canvi fort!!

Deixarem passar el temps x veure com va tot!!!! de moment no es pot dir res segur!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No et rrenquis el.cap...encara que entenc que ho facis...com ru dius son nolts anys....i aquesta incertesa es matadora!!!! Ojala tot fos un sommi tot lo de la fabrica i altres succesos que hqn pasat aquest malait 2013!!!! Anims Eva!!!!!!

Maria José ha dit...

Com diu un proverbi japonès, "Existeix una porta per on pot entrar-hi la bona sort, però tu en tens la clau", facis el que facis, decideixis el que decideixis, per mi estarà bé, saps que estic al teu costat!!!tot i que fa dies que no ens veiem saps que t'estimo!!!

eva_yam ha dit...

graciessss anonim!! graciesss teta!! ja se q estass al meu costat!! solament queda esperar i prendre el camí mes encertat!! ja parlarem!! petonetsss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats