Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 14 de setembre del 2009

Avui al Cole!!!!!!!!!!! 14.09.09

vaja dia avui!!!!!!!!!! sobretot pels nens i pels pares!!!!!!!! segur que serà especial per ells!!
El dia 11 parlava amb els meus nebots i els notava nerviosos! sobretot a l'Enric ja què aquest any ja començar a l'institut!!!!!!! serà un canvi molt fort !!! passarà de ser el gran a ser el "novatillo" jejejeje però segur que s'adaptarà molt ràpid!!
També la meva fillola, la Laia, aquest any farà un pas gran!! començarà al cole, farà P-3!!!! segur que avui serà un dia especial per ella!! i a sobre tindrà la gran sort de tenir una bona mestra!!!!!! aquest any li tocarà la seva tieta Mª Jose!! així que no es pot demanar res millor!!!!!!!

Pos eso!!!!!!!!!!! que vagi molt bé cole a t@ts!!

3 comentaris:

Maria José ha dit...

Gràcies per la part que em toca! La veritat és que ha estat un bon començament, tots i totes s'han portat molt bé!

eva_yam ha dit...

aissssss ells!! segur que son molt bon nens!!! espero que aquest any també tingueu bloc!!

gracietessssss per escriure'm!

enric ha dit...

Sí, un gran dia per tots els nens i nenes. L'Enric ahir a la nit estava molt neguitós i parlava pels colzes. L'Arnau amb la seva línia: tranquilet. La veritat és que tots dos van tenir la sort ( i jo també) d'anar amb la Maria José i em feia gràcia veure com a l'escola l'hi deien senyoreta i al carrer tieta. La Laieta segur que és portarà molt be!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats