Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 15 de setembre del 2009

Sempre et recordarem!!

Qui no el coneix!! Qui no l'ha vist a Dirty Dancing!!!! la veritat es què no se quants cops he arribat a veure aquesta peli!!!!!!!! sempre ha tingut aquella coseta especial!!!!!!! quantes llàgrimes mirant aq peli! jejejeje
I sobretot, qui no ha intentat ballar al ritme d'aquesta peli! jejejejejje quants records!! sobretot em recorda als meus amics!! fent tonteries i mirant i remirant la peli!! quins anys aquells!! :)
També la peli Ghost ha sigut un dels seus èxits més grans a la seva carrera!!!!! però aquesta hi ha era molt més normal, no em va impactar tant!!!!!

Avui ens ha deixat el seu protagonista, el Patrick Swaye!! als 57 anys!! buscant una mica d'informació sobre al seva vida professional he trobat tot això:
________________________________


Patrick Swayze neix de la relació entre Jesse Swayze i de la coreògrafa Patsy Swayze, de qui heretà el seu amor per la dansa. Des de ben jove destacà per les seves aptituds físiques i la seva admiració per les arts escèniques. A l'institut va destacar per les seves qualitats atlètiques més que pel seu rendiment acadèmic. Va guanyar diversos premis en atletisme i futbol americà. Si bé, va haver d'abandonar la seva carrera esportiva per problemes als genolls, decantant-se aleshores cap al ballet. Estudià a l'escola Harkness Ballet School i en Joffrey Ballet School, professionalitzant-se com a ballarí.


Una de les primeres pelis que recordo és la de "rebels - 1983" que sortia juntament amb Matt Dillon, Rob Lowe, C. Thomas Howell, Tom Cruise, entre d'altres.


AL 1985 actua a la serie de TV Nord i Sud, un best seller de John Jakes.
L'any 1987, és l'any de l'èxit. Es farà mundialment famós per Dirty dancing amb l'actriu Jennifer Grey. La cançó de la pel·lícula She's like the wind està composta i cantada per ell i va ser número dos durant setmanes a la llista dels singles de EE.UU.


L'any 1990 aconseguirà una altre èxit mundial: Ghost, dirigida per Jerry Zucker i protagonitzada també per Demi Moore i Whoopi Goldberg.
________________________

Article sobre la Notíca de la seva mort!!


Vídeo 2 - "she's like the wind"

Vídeo 3 - "Do you love me"

Vídeo 4- "hey Baby"

Vídeo 5 - "Hungry eyes"

Vídeo 6 - "Time of my life"

Vídeo 7 - un petit homenatge a les seves pelisss

1 comentari:

enric ha dit...

Molt bon article Eva, recordant aquest gran actor. Be, com a molta gent, no se quants cops he vist la peli dirty dancing i m'agrada de quan en quan tornarla a veure. I ghost em va agradar moltissim tb. Be, com totes les morts, és una llàstima i tan jove. Ens deixa un molt bon record.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats