Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 25 de setembre del 2009

Una passada de vídeo!!!!!!

Avui pel "Flixbook" he vist un enllaç de la Meritxell i m'ha agradat! bé, he flipat!!!!!! una passada!!

És l'actuació del grup Black Eyed Peas!! la cançó "I Got a Felling" (fa pocs dies vaig posar el seu vídeo); aquests van actuar al programa de "The Oprah Winfrey Show".

El directe és molt bo però com ja veuràs al vídeo, els qui destaquen és el públic!! a la Oprah Winfrey li van muntar un "Flashmob" sense que ella ho sabés!!! és molt bona la cara que fa la presentadora!!!! al pricipi del vídeo és veu la gent parada com si no li agradés l'actuació i després és un gran espectacle!!!!!!! una passada!

Imagina't, 21.000 persones ballant al moment!! ben coordinades i tal i com diuen "un dels mes grans flashmob que hem vist"!!! segons he llegit, aquesta coreografia la van fer més de 500 ballarins i aquests es van encarregar d'ensenyar-li a la gent.




Us deixo l'enllaç d'aquesta web on us explica el moviment del Flashmob!!!!!!!

3 comentaris:

Maria José ha dit...

És realment espectacular!

enric ha dit...

M'he quedat sense paraules. Es una passada com milers de persones és poden posar d'acord en ballar tots a una. M'ha emocionat i tot veure-ho!!!
Però........a les hores és podia utilitzar per a qualsevol cosa, no? Per a canviar alguna cosa, no? Això si, sempre per a fer coses bones!!
Una abraçada!!

Enric ha dit...

Aquet video al començament penses "I quina gracia té aquet video? Sí, hi ha una noia aquí ballant. I?"
Però despres quan veus que comença a ballar tota aquella gent et quedes parat. Tot això es espectacular i molt dificil de fer i organtitzar. Resumint. Que aquesta presentadora es va diguer qedar parada.

Enric

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats