Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 24 de novembre del 2010

Dies tristos!!!!!!!!!


Cada dia tenim casos de morts però ahir en vaig tindre de viure dos!!!!!!

Per moltes reflexions que fem i per molt que intentem mirar el futur sempre hi ha alguna cosa o algun fet que no ens deixa seguir amb alegria!!!!!!!!

Fa poc li deia a una amiga que: "amb aquesta vida hem vingut per patir" i la realitat és aquesta!! per molt que vulguem disfressar-la de felicitat sempre estem patint!!!!!!!!!!

Si mirem al nostre voltant sempre hi ha algú que està patint!! alguna malaltia, alguna pèrdua, alguna angoixa, alguna tonteria, ....!!!!!!

Hem de ser forts i tirar endavant però això no significa que tinguem baixons i que tinguem dies tristos, dies que et preguntes perquè estem aquí???????' l'únic que puc dir és què hem d'intentar viure els bons moments al màxim i viure el present perquè el demà no existeix!!!!!

Ahir una amiga meva va perdre la seva mare i em puc imaginar el què està passant!!!!!!
solament li puc donar ànimssssssss i molt de carinyo perquè per moltes paraules que li puguis dir a les persones en aquests moments no serveixen per a res!!!!!!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats