Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 5 de novembre del 2010

El nostre amic ja està a casa!!! 05.11.10

És diu GROS!!!!!!!!! i avui l'hem anat a veure!!!!!!!!!!!
El dissabte quan vam sortit, ja us ho vaig explicar, ens va acompanyar tot el trajecte de sebes!!!!!!!!!!
Vam intentar que tornes a la masia que l'havíem trobat però no vam tindre sort!!!

Així que es va quedar per la zona del polígon; ens pensàvem que tornaria ell solet cap a casa ja què la ruta era fàcil però no ho va fer!!
Sort de l'article que vaig escriure i que l'Abel el va llegir!!! dic sort perquè sinó els seus amos s'haguessin quedat sense gos!!!
El gosset va estar tres dies pel polígon i la gent ja li havia buscat nou amo!!!! així que ens vam posar en contacte amb la família que vivia a la masia i va haver un final feliç!!!!!!!!! el Gros va tornar a casa!!!
Avui hem sortit a caminar i hem anat expressament fins la masia del gosset!!! Hem estat parlant amb l'ama i ens ha explicat que ja el donava per perdut, que havien estat buscant-lo durant aquests dies però sense sort!!!!!!!!!!!! estava molt contenta!!!!!!!!
Ara el Gros porta al mateix collar el telèfon de casa seva per a què no torni a passar!!!!!!!! quan ens ha vist s'ha posat molt content, tenia ganes de tornar a fer senderisme amb nosaltres!! jejejeje
Un petonàssssssssss per GROS!!!!!!!!!!!! ens va fer patir!!!!!!!!!!!

1 comentari:

enric ha dit...

M'ha agradat tornar-lo a veure. Es molt bonic i molt carinyos.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats