Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 3 de novembre del 2010

Ja no podem estar tranquils ni a Flix!!!!!! 03.11.10

Ahir dia 2, Flix va viure un capítol desagradable i molt preocupant!!!!!!!! Van entrar a una botiga de la plaça del mercat i van atracar a la dependenta i a sobre li van fer mal!!!!!!!!! no hi ha dret que passin aquestes coses!!
Quan ho veus per la Tv ho sents molt llunyà però quan et passa al costat de casa i coneixes a la gent ja t'ho mires d'un altra manera!!! i això et fa posar la por al cos ja què a partir d'ara ja no podrem estar tranquils.

He entrat a la web de Flix i ens ho expliquen així:
___________________________________________________________________
"Atracament amb violència en un comerç de Flix
Ajuntament de Flix


Avui dimarts, 2 de novembre, cap a tres quarts d'una del migdia hi ha hagut un atracament amb violència en una sabateria, ubicada a la plaça del Mercat de Flix.
La dependenta que es trobava en aquells moments en el comerç ha estat objecte d'agressió, ja que l'atracador, en el moment d'intimidar-la li ha produit ferides superficials amb arma blanca a les cames, i també li ha propinat una empenta que li ha produït una contusió al cap. L'agredida ha estat atesa al CAP de Flix, d'on se li ha donat l'alta per tractar-se de ferides lleus.
Pel que fa a l'atracador i agressor, qui s'ha donat a la fuga, ha aconseguit apropiar-se amb diners, sense que es pugui concretar la quantitat exacta.
Es tractava d'un home, menor de 30 anys, d'1,70 m. d'alçada, cabell fosc, vestit amb un jersei marró i pantalons negres i parlava en castellà.
Dotacions dels Mossos d'Esquadra s'ha desplaçat a Flix i els voltants per tal de poder localitzar a la persona que ha comès l'atracament i les agressions. "


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats