Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 10 de novembre del 2010

RESPOSTA CONCURS FOTOGRÀFIC 09.11.10



Gràciessssssss a tots!!!!!!!!! m'ha fet molta ilu veure tants comentaris al concurs!! això fa que aquest concurs segueixi viu!!!!!!!!!!! jejejeje

Bé, les guanyadores han estat:

Montse // Eli // Sandra // La Sisa

Aquesta fotiki és de Riba-roja d'Ebre tal i com heu dit la casa del fons és la del Tomàs; el nom del carrer no me'n recordo!!! és on està l'estanc!! o per dir-ho millor, el carrer del costat de l'església!!!!!!!!!!

Aquestes fotikis les vaig escannejar perquè el carrer que puja viu la meva padrina i son de l'any que ella va ser pubilla!! No sé si antigament les pubilles es proclamaven als 18 anys, si fos així aquestes fotos serien de l'any 1976!! de totes formes ho preguntaré per saber la data exacta!!!!!!!

Així que com a premi, posaré les altres fotikis que tenia per a què pugueu contemplar la decoració de les festes majors d'aquell any!!!!!!!! les fotos son maquíssimes!!!!!!!

Bé, aquí deixo les fotos antigues de Riba-roja d'Ebre!!!!!! espero que us agradin!!!
moltes gràciessssssssssss a t@ts!!!!!!!!

aquesta és del carrer del davant de l'església!!!
el carrer que puja!! darrera de l'església!!

Per cert, ja he buscat el nom del carrer a la web de Riba-roja!!!!!!!!! és el CARRER LES VOLTES!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats