Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 19 de gener del 2010

Reflexió d'avui!!! 19.01.10

Navegant pel meu bloquet, m'he donat compte que fa dies que no poso cap conte d'un dels meus llibres preferits!! així que avui toca!!!!!!!!
Aquest és divertit!!! et fa reflexionar sobre la manera que tenim la gent de comunicar-nos!! depenen com diem les coses, podem guanyar la partida!! simplement hem de pensar una mica quan parlem o més aviat quan demanem les coses! jejejeje
_________________________

CANVIAR L'ORDRE

Dos sacerdots d'orde religiosos diferents, tots dos fumadors empedreïts, van anar a parlar amb un expert de la jerarquia per consultar-li si els era permès fumar mente pregaven Déu.

Passà primer un d'ell a fer la consulta. Va preguntar si podia fumar mentre resava i va rebre com a resposta una rotunda negativa del seu superior, a més d'un sever retret.

Aleshores, va arribar el torn del segons sacerdot, que va plantejar la mateixa pregunta, si bé amb un lleuger canvi en la formulació.

-¿ També s'ha enfadat amb tu? - li preguntà l'altre sacerdot quan el veié sortir de l'entrevista.

- Al contrari, s'ha posat molt content.

- ¿ Però tu li has preguntat si podem fumar mentre resem?

- Sí, només he hagut de canviar l'ordre de les paraules: li he preguntat si podem resar mentre fumem.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats